Nadzor

Obezbedite da vaš sistem funkcioniše na najbolji mogući način. Pronađite uputstva, video zapise, najčešće postavljena pitanja i slične usluge koji će vam pomoći da nadgledate svoj Grundfos sistem.

Ova uputstva mogu vam pomoći da odgovorite na pitanja vezana za nadgledanje i kontrolu pumpe

Ovde potražite uputstva, jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Saznajte odgovore na često postavljana pitanja

Sakupili smo često postavljana pitanja i njihove odgovore na jedno mesto. Pogledajte najčešće postavljana pitanja ili potražite Grundfos često postavljana pitanja za kompletnu listu odgovora na vaša pitanja.

Grundfos digitalne usluge za mene znače manje radnog angažovanja i produženje funkcionisanja pumpe.

Naše digitalne usluge sastoje se od nekoliko različitih ponuda koje se mogu kombinovati i uskladiti kako bi najbolje odgovarali vašim potrebama, od jednostavnih rešenja do složenih digitalnih postavki.

Slične servisne ponude

Grundfos nudi različite usluge, sve projektovane tako da vam pruže bezbrižnost.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je dobiti i hitan pristup servisnom osoblju.