Optimizacija

Obezbedite da vaš sistem funkcioniše na najbolji mogući način. Pronađite uputstva, video zapise, najčešće postavljana pitanja i srodne usluge koji će vam pomoći da optimizujete svoj Grundfos sistem.

Od rekonstrukcije do nove gradnje - neka vaš sistem uvek bude optimizovan

Ovde potražite uputstva, jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Saznajte odgovore na često postavljana pitanja

Sakupili smo često postavljana pitanja i njihove odgovore na jedno mesto. Pogledajte najčešće postavljana pitanja ili potražite Grundfos često postavljana pitanja za kompletnu listu odgovora na vaša pitanja.

Grundfos Energy Check za mene predstavlja istraživanje mogućnosti za uštedu energije

Grundfos Energy Check daje vam pregled troškova životnog ciklusa jedne ili više pumpi i preporuke za optimizaciju koja će koristiti okruženju i vašim finansijama.

Izvucite maksimum od svog sistema

Grundfos nudi različite usluge, sve projektovane tako da vam pruže bezbrižnost.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je dobiti i hitan pristup servisnom osoblju.