Popravka i održavanje

Osigurajte da vaš sistem i dalje funkcioniše bez greške. Pronađite uputstva, video zapise, često postavljana pitanja i slične usluge koje vam mogu pomoći u popravci i održavanju vaših Grundfos proizvoda.

Saznajte kako popraviti i održavati pumpe i pumpne sisteme

Ovde potražite uputstva, jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Saznajte odgovore na često postavljana pitanja

Sakupili smo često postavljana pitanja i njihove odgovore na jedno mesto. Pogledajte najčešće postavljana pitanja ili potražite Grundfos često postavljana pitanja za kompletnu listu odgovora na vaša pitanja.

Grundfos Repair za mene predstavlja minimalan prekid proizvodnje

Ako se pumpe pokvare, najvažnije je da se ponovo pokrenu, što pre. U Grundfosu poznajemo pumpe bolje od bilo koga, a možemo vam pomoći prilikom popravke bilo koje pumpe bilo kog proizvođača.

Slične servisne ponude

Grundfos nudi različite usluge, sve projektovane tako da vam pruže bezbrižnost.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je dobiti i hitan pristup servisnom osoblju.