Odaberite i konfigurišite

Obezbedite da vaš sistem odgovara vašim potrebama. Pronađite uputstva, video zapise, najčešće postavljana pitanja i slične usluge kako biste olakšali proces odabira i konfigurisanja vašeg Grundfos sistema.

Odgovori u trenutku kada su vam potrebni!

Pristupite našim alatima kako biste pretražili širok spektar trenutnih informacija o cenama, dostupnosti, zamenama pumpi i još mnogo toga.

Potražite pomoć pri odabiru i konfigurisanju vaše sledeće pumpe pomoću naših online alata

Ovde potražite uputstva kako da pronađete brze i jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Grundfos servisni ugovor prilagođen potrebama klijenta za mene predstavlja bezbrižnost uz fiksnu naknadu

Grundfos servisni ugovor prilagođen potrebama klijenta nudi vam način da u svakom trenutku budete korak ispred u procesu održavanja sistema.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je da dobijete i hitan pristup servisnom osoblju.