Overvågningsløsninger til MIXIT

MIXIT leveres med en gratis overvågningsløsning på Grundfos BuildingConnect, som omfatter en kort- og skemaoversigt, temperatur, ventilåbning, enkle alarmer og andre systemoplysninger. Du har adgang til alle oplysningerne på vores intuitive og brugervenlige Grundfos BuildingConnect-platform. Desuden kan din MIXIT nemt opgraderes til en professionel version, som omfatter adgang til fuld overvågning, fjernstyring, trenddata, analyse, nyttige alarmer og brugeradministration.

Der findes et komplet udvalg af overvågningsmuligheder til din MIXIT-løsning

Vælg den, der passer bedst til din installation.

BuildingConnect Free

Din MIXIT leveres med en gratis overvågningsløsning på Grundfos BuildingConnect. Inkluderede funktioner:

• Platformfunktioner
  • Kort og listeoversigt
  • Placering og skematisk oversigt
  • Kontoindstillinger
  • Produktinformation
  • 10 datapunkter
  • Grundlæggende alarmer
  • En bruger

BuildingConnect Professional

Når du opgraderer til BuildingConnect Professional, får du:

• Alt, der er inkluderet i den gratis BuildingConnect Free-løsning
  • Mere end 25 datapunkter
  • Avancerede alarmer
  • Fjernstyring
  • Driftsdata
  • Analyse
  • Flere brugere

FieldBus-integration

Ved at opgradere BuildingConnect låser du op for den indbyggede fieldbusforbindelse og får adgang til mere end 100 datapunkter såsom temperaturer, flow, strøm/energi, balanceringsbegrænsere osv.

BACnet og Modbus er tilgængelige som både seriel og IP-løsning.

Besøg BuildingConnect portalen

Den innovative og intelligente BuildingConnect portal giver dig adgang til styring og overvågning af dine varmesystemer i realtid.

Sammenlign dine BuildingConnect-muligheder

Alle MIXIT leveres som standard med BuildingConnect Free, men du får mange flere muligheder, når du opgraderer til BuildingConnect Professional. Download vores ark, og få et overblik over fordelene.

Det er nemt at opgradere fra BuildingConnect Free til BuildingConnect Professional

Det er nemt at opgradere din MIXIT. Du kan enten opgradere til Grundfos BuildingConnect Professional gennem en CONNECT-opgradering direkte i appen, eller du kan logge på BuildingConnect-platformen. Du behøver ikke opgradere hardwaren eller noget andet. Når du har købt en opgradering, kan du begynde at bruge alle de ekstra data og analyser med det samme.

Muligheder med alarmer

Når du opgraderer til BuildingConnect Professional, får du en bredere vifte af alarmmuligheder. Det omfatter blandt andet alarmkoder og afhjælpningsmuligheder samt meddelelse om alarmer via SMS/e-mail.

Vil du vide mere om MIXIT?

Har du yderligere spørgsmål om MIXIT, eller ønsker du hjælp til at udvikle en MIXIT-applikation? Du skal blot udfylde formularen, så vender en af vores eksperter tilbage til dig så hurtigt som muligt.