MIXIT-järjestelmän asentaminen ja käyttöönotto

MIXIT-ratkaisu sisältää vain kaksi komponenttia, joten sen asennus‑ ja käyttöönottovaiheita on vähän. Myös järjestelmän asetukset ja käyttö sujuvat helposti. Sekoituspiirit voidaan asentaa vaaka‑ tai pystyasentoon. Ohjausyksikön voi asentaa kahdeksaan eri asentoon riippuen siitä, onko version paluuliitäntä vasemmalla vai oikealla.

Käänteentekevä sekoituspiirijärjestelmä

Olitpa urakoitsija, laitospäällikkö tai asentaja, vakuutut taatusti, sillä asennus ja käyttöönotto sujuvat puolta nopeammin. MIXIT-ratkaisusta voidaan räätälöidä sopiva vaihtoehto kaikkiin tilanteisiin, niin pienien kuin suurienkin lämmitys‑ ja jäähdytysjärjestelmien tarpeisiin. Katso video ja tutustu tarkemmin.

Mihin helppokäyttöisyys perustuu?

MIXITissä on yksinkertainen ja intuitiivinen näyttö, jonka kautta yksikön käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Helpoimmin MIXITin käyttöönotto sujuu kuitenkin Grundfos GO Remote ‑sovelluksesta löytyvällä asetusapurilla.

Helppo käyttöönotto Grundfos GO Remote ‑sovelluksella

Yksikön kaikki osat ovat peräisin samalta valmistajalta, ja siksi käyttöönotto ja integrointi sujuvat helpommin kuin koskaan. Grundfos GO Remote ‑sovellus ohjaa selkeän käyttöönottoprosessin kaikissa vaiheissa, ja kaikki on valmista jopa puolet nopeammin.

Mistä Grundfos GO Remoten saa?

Grundfos GO Remote on kätevä sovellus asennuksen, käyttöönoton ja huollon avuksi. Sen avulla säästät aikaa myös raportoinnissa. Lataa sovellus älypuhelimeen tai tabletille joko käyttämästäsi sovelluskaupasta tai alla olevasta linkistä.

Haluatko lisätietoja MIXITistä?

Onko sinulla muuta kysyttävää MIXITistä tai haluatko apua MIXIT-ratkaisusi suunnitteluun? Täytä lomake, ja asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä.