Veelgestelde vragen

Vraag: Hoe installeer ik de onderwaterkabel voor dompelpompen?

Antwoord:

Voordat u de onderwaterkabel op de motor aansluit dient u te zorgen dat de stekker van de kabel schoon en droog is. Voor een gemakkelijke installatie dienen de rubberen onderdelen van de stekker van de kabel gecoat te worden met een niet-geleidende siliconenpasta. De schroeven die de kabel op zijn plaats houden moeten worden aangedraaid met de volgende aanhaalmomenten:

MS 4000: 2,0 Nm

MS 402: 2,0 Nm

MS 6000: 4,0-5,0 Nm

MMS 6000: 10 Nm

MMS 12000: 15 Nm

Extra informatie:

Verbeter je kennis

Ontdek hoe je een lager energieverbruik, meer comfort en een ongeëvenaarde bedrijfszekerheid voor jouw toepassing kunt krijgen. Lees de verhalen van onze klanten over hoe zij profiteren van de Grundfos aanpak van intelligentie, water en energie, of zoek in onderzoek & inzichten van Grundfos voor meer leermaterialen, artikelen, whitepapers en video's.