Download de GO Remote app en bedien alle Grundfos E-producten

Zorg voor eenvoudige en betrouwbare installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van uw Grundfos-pompen, en bespaar ook tijd met snelle overzichten en automatische documentatie op Grundfos GO Remote.

Ontdek hoe een eenvoudige en betrouwbare afstandsbediening je werk eenvoudiger maakt

Bedien Grundfos E-producten op afstand, zorg voor eenvoudige en betrouwbare installatie, inbedrijfstelling en onderhoud en bespaar tijd op het rapporteren met de intuïtieve Grundfos GO Remote app.

Voordelen voor installateurs

Je profiteert direct na het downloaden van de app (naar smartphone of tablet) van vele voordelen die je werkdag verbeteren en vereenvoudigen:

• Bedien pompen op afstand
    Met de app in de hand kan je één of meer pompen op afstand bedienen en hun werkpunten, stroomverbruik, toerental en temperatuur bewaken.
  • Eenvoudig in gebruik
    De intuïtieve grafische interface ondersteunt meer dan 30 talen, met stap voor stap ondersteuning voor online pompconfiguratie, onderhoud en reparatie.
  • Genereer pomprapporten
    Met de app kan je ter plekke PDF rapporten genereren en ondertekenen. Bespaar jezelf gedoe met papier en pen, afdrukken is niet meer nodig. Het rapport kan je direct naar jezelf of de klant mailen.
  • Eenvoudig problemen oplossen
    Niet meer raden waarom een pomp het niet goed doet. De app vertelt jou wat er aan de hand is, en wat je er aan kunt doen.