Snel toegang krijgen tot BIM-assets

Versnel het ontwerpproces met snelle en gemakkelijke toegang tot BIM-assets. De Grundfos productcatalogus bevat een uitgebreide bibliotheek met gratis downloads van 3D-pompmodellen om je te helpen nauwkeurige, aangepaste ontwerpen te maken.

Leer hoe u snel Grundfos 3D-pomptekeningen kunt vinden en hoe u uw BIM-model zo nauwkeurig mogelijk kunt maken.

Vind de pomptekeningen die je nodig hebt

Stap 1: Identificeer de pompfamilie

Ga naar 'Producten & diensten' en selecteer 'Product A-Z'. Kies vervolgens de pompselectie en kies het product. Je kunt ook de Grundfos BIM-apps downloaden om BIM-inhoud rechtstreeks in Autodesk Revit in te voeren.

Stap 2: Bekijk en evalueer pompen

Op de productpagina krijg je direct toegang tot alle informatie en documentatie van de pomp.

Stap 3: Kies het BIM-bestand

Klik op de tab "BIM", selecteer de BIM-standaard voor de pomp naar keuze en download deze als .zip-bestand. Grundfos BIM-assets worden geleverd als typecatalogi die jou alle uitvoeringen in één model geven - samen met alle specificatiegegevens die je nodig hebt.