Snel toegang tot BIM-objecten

Versnel het ontwerpproces met snelle en gemakkelijke toegang tot BIM-assets. De Grundfos productcatalogus bevat een uitgebreide bibliotheek met gratis downloads van 3D-pompmodellen om je te helpen nauwkeurige, aangepaste ontwerpen te maken.

Ontdek hoe je Grundfos 3D-pomptekeningen snel kunt vinden en het BIM-model zo nauwkeurig mogelijk kunt maken.

Vind de pomptekeningen die je nodig hebt

Stap 1: Identificeer de pompfamilie

Ga naar 'Tools' en selecteer 'BIM Download Center'. Selecteer vervolgens de functie Productcatalogus om de pompfamilie of BIM-objecten te vinden die je nodig hebt. Met de Grundfos BIM apps is het mogelijk om BIM-inhoud rechtstreeks in Autodesk Revit in te voeren.

Stap 2: Bekijk en evalueer pompen

Klik op de tab "Bekijk sub-families" en gebruik dan het Grundfos BIM-tool om toegang te krijgen tot het BIM pomp-Revit-bestand voor de gekozen pomp.

Stap 3: Kies de BIM-bestand

Selecteer de BIM-standaard voor de gekozen pomp en download deze als .zip bestand. Grundfos BIM-assets worden geleverd als typecatalogi die je alle uitvoeringen in één model geven - samen met alle specificatiegegevens die je nodig hebt.