Hoe kan ik de juiste reserveonderdelen voor een pomp vinden?

De probleemloze manier om de reserveonderdelen voor een pomp te vinden.

Bekijk de video en lees meer over het vinden van de juiste pomponderdelen.

Vereenvoudig het proces voor reserveonderdelen

Het vinden van de vervangingsonderdelen voor een pomp mag geen tijdrovend of lastig karwei zijn. Ga naar het Grundfos Product Center om de reserveonderdelen voor de pomp. De benodigde reserveonderdelen zijn tevens te vinden via Grundfos GO.

Stap 1: Zoek de pomp op

Zoek naar de desbetreffende pomp in het productmenu om een reserveonderdeel voor deze pomp te vinden. Dit geeft een lijst met productkeuzes. Selecteer de pomp om alle informatie hierover te bekijken.

Stap 2: Klik op de knop 'Reserveonderdelen'

Klik op de tab 'Reserveonderdelen' rechts in beeld. Het helpt om te weten wanneer de pomp is geproduceerd, zodat de juiste lijst met reserveonderdelen geselecteerd kan worden. Klik op het componentnummer om te zien tot welke set met reserveonderdelen het component behoort.

Stap 3: Klik op de reserveonderdelen voor meer informatie

Wanneer het tijd is om het reserveonderdeel te installeren, dan is aanvullende informatie beschikbaar, waaronder video's over het monteren en demonteren van het product. Service-instructies zijn te vinden onder 'Documentatie'. Voor het afdrukken van de lijst met reserveonderdelen, schakel je de selectievakjes 'Reserveonderdelen' en 'Exploded view' in. Hiermee wordt een PDF gegenereerd om af te drukken.

Ook onderweg kunnen reserveonderdelen snel worden opgezocht met de Grundfos GO app.