Problemen eenvoudig oplossen via onze tools

Vind de hulp die je nodig hebt om problemen op te lossen en het systeem soepel te laten draaien - zonder de workflow te verstoren.

3 bronnen om oplossingen te vinden voor problemen met pompen

Oplossen van problemen kan proactief worden gedaan voordat pompstoring optreedt, maar ook op het moment dat het probleem zich voordoet. Er zijn 3 mogelijke manieren om oplossingen te vinden voor problemen met pompen: Grundfos Product Center; de Grundfos for Engineers Zoekmachine; en de Grundfos GO Remote app.

Optie 1: Gebruik het Grundfos Product Center

Voer in de zoekbalk bovenaan het product in waarvoor je problemen wilt oplossen. Kies een product uit de lijst met opties. Ga vervolgens naar de tab 'Documenten' en download de installatie- en bedieningsinstructies. De manieren om problemen met pompen op te lossen staan aan het einde van de installatie- en bedieningshandleiding.

Optie 2: Gebruik de Zoekmachine

Ga naar de Grundfos for Engineers Zoekmachine of klik op de 'Zoekmachine'-balk onderaan deze pagina. Eenmaal binnen de Zoekmachine kies je dan 'Technische handleidingen' onder 'Type inhoud'. Selecteer vervolgens de technische handleiding voor de pomp die je nodig hebt, en je krijgt een webformulier om te downloaden. Vul simpelweg het formulier in en de download wordt automatisch gestart.

Optie 3: Gebruik de Grundfos GO Remote app

Open de Grundfos GO Remote app en vind het product waarvoor je problemen wilt oplossen, via de catalogus of door snel te zoeken. Als je het product hebt gevonden, dan tikt je op 'Documenten' en selecteer je 'Installatie- en bedieningshandleidingen'.