Hoe u een compleet installatiehandboek op uw telefoon of tablet kunt krijgen

Download Grundfos GO Install - het handboek over installatie binnen gebouwen voor professionele eindgebruikers.

Leer meer over eenvoudige toegang tot productgegevens en hulpmiddelen voor dimensionering en vervanging van pompen

Grundfos GO Install is het handboek over installatie binnen gebouwen voor professionele eindgebruikers. Als u de app op uw smartphone of tablet heeft gedownload krijgt u toegang tot productgegevens en hulpmiddelen voor dimensionering en vervanging.

Dit biedt uw assistent onderweg:

• Gebruik de tool voor het oplossen van problemen voor een betere opsporing van storingen

Vind directe antwoorden op lastige installaties - zelfs als u offline bent.

• Vervangingshulpmiddel

Zoek het product dat u wilt vervangen - van Grundfos en andere merken - en krijg direct een antwoord.

• Offline producten zoeken

Zelfs offline staat u nooit alleen als u productinformatie nodig heeft.

• Berekenen

Stel systeemparameters in met handige calculatoren.