Compleet installatiehandboek binnen handbereik via mobiel of tablet

Download Grundfos GO Install - het handboek over installatie binnen gebouwen voor professionele eindgebruikers.

Leer meer over eenvoudige toegang tot productgegevens en hulpmiddelen voor dimensionering en vervanging van pompen

Grundfos GO Install is het handboek over installatie binnen gebouwen voor professionele eindgebruikers. Met de app op je mobiel of tablet heb je toegang tot productgegevens en hulpmiddelen voor dimensionering en vervanging.

Handige functies voor onderweg:

• Gebruik de tool voor het oplossen van problemen voor een betere opsporing van storingen

Vind directe antwoorden op lastige installaties - zelfs als je offline bent.

• Vervangingshulpmiddel

Zoek de pomp die je wilt vervangen - van Grundfos en andere merken - en krijg direct een antwoord.

• Offline producten zoeken

Ook offline is er productinformatie beschikbaar.

• Berekenen

Stel systeemparameters in met handige calculatoren.