Producten bewaren en tijd besparen

Ooit pompen willen bewaren voor later gebruik? Bekijk deze video en zie hoe eenvoudig het is in het Grundfos Product Center om een verzameling pompen in een project te bewaren, zodat je deze later opnieuw kunt gebruiken, of deel ze met collega's.

<p>Bekijk de video en kom meer te weten over het bewaren van producten.</p>

Stap 1: Bewaar een product voor een project

Zoek na het inloggen het product dat je wilt bewaren. Selecteer 'Toevoegen aan project' in de rechter bovenhoek. Selecteer aan welk project je het product wilt toevoegen en klik op 'Toevoegen'.

Stap 2: Vind informatie over de bewaarde producten

Blader eenvoudig door de projecten in het menu aan de rechterkant. Selecteer 'Mijn projecten' en kies één van de projecten op de pagina. Hier staat alle informatie over de bewaarde producten voor het project. Je kunt ook de informatie afdrukken die je nodig hebt, of deze exporteren naar Excel in de rechter bovenhoek.

Stap 3: Deel projecten en bewaarde producten

Een andere handige functie op de projectpagina is de mogelijkheid om het project te delen met andere gebruikers, zoals klanten of collega's. Selecteer de tab 'Projectdetails' en klik op 'Gebruiker toevoegen'. Dit geeft de ontvanger de mogelijkheid om het project te bekijken of zelfs te bewerken.