Afdrukinstellingen bewaren in Grundfos Product Center

Het opstellen van offertes voor klanten kan een tijdrovende bezigheid zijn. Maar aanmelden bij het Grundfos Product Center betekent dat je niet alleen persoonlijke afdrukinstellingen kunt bewaren, maar ook offertes met jouw bedrijfslogo. Bekijk de video en zie hoe het werkt.

<p>Bekijk de video en leer meer over het bewaren van afdrukinstellingen.</p>

Stap 1: Ga naar profielinstellingen

Als je bent aangemeld, dan wijzig je de instellingen door het profielpictogram in de rechter bovenhoek te selecteren en 'Accountinstellingen' te selecteren in het dropdown-menu.

Stap 2: Pas de afdrukinstellingen aan

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om de afdrukvoorkeur naar jouw wensen te wijzigen. Je kunt de kop van de bedrijfspagina, de kop van de projectpagina en de pagina-instelling bewerken. Ook is het mogelijk het bedrijfslogo op de afdruk te wijzigen.

Stap 3: Probeer de instellingen te gebruiken op een productafdruk

Begin met het kiezen van een product. Selecteer print aan de bovenkant van de productpagina en kies de aangepaste instelling bij 'Pagina & headers instellen'. Als het eigen bedrijfslogo is toegevoegd, dan kan dat hierbij worden ingesteld. Selecteer 'PDF genereren' om het resultaat te bekijken.