Installasjon og igangkjøring av MIXIT-systemet

Installasjon og igangkjøring er betydelig forenklet takket være at vi har klart å redusere MIXIT-løsningen til to komponenter. I tillegg har vi utviklet brukervennlig oppsett og drift. Blandekretser kan plasseres både horisontalt og vertikalt, og når du installerer styringsenheten, er det mulig med totalt åtte forskjellige monteringer takket være versjonene med enten venstre eller høyre port for returtilkobling.

Den banebrytende blandekretsløsningen

Enten du er en entreprenør, anleggsleder eller en installatør, vil 50 % raskere installasjon og igangkjøring garantert utgjøre en forskjell. Egnet for oppvarming eller kjøling, liten eller stor skala, det er en MIXIT for hver jobb. Se videoen for å finne ut mer.

Hvordan har vi gjort det enklere?

MIXIT har et enkelt og intuitivt display som gjør det enkelt å foreta igangkjøring direkte på selve enheten. Imidlertid er det mest praktisk å sette i gang MIXIT ved å bruke konfigurasjonsveiviseren i Grundfos GO Remote-appen.

Enkel igangkjøring med Grundfos GO Remote

Siden alle komponenter kommer fra bare én leverandør, har igangkjøring og integrering aldri vært enklere. Med Grundfos GO Remote -appen blir du veiledet gjennom den enkle igangkjøringsprosessen som gjør at du kan fullføre jobben på halve tiden.

Hvor får jeg tak i Grundfos GO?

GrundfosGO gjør det enkelt å sikre enkel og pålitelig installasjon, igangkjøring og vedlikehold, og spare tid på rapportering. Dette er en app du laster ned til smarttelefonen eller nettbrettet, så søk enten i den aktuelle appbutikken eller klikk på lenken nedenfor.

Vil du ha mer informasjon om MIXIT?

Har du flere spørsmål om MIXIT, eller ønsker du hjelp til å utvikle en MIXIT-applikasjon? Bare fyll ut skjemaet, så kommer en av våre eksperter tilbake til deg snart.