Hajde da počnemo

Dobrodošli u Grundfos

Veoma nam je važno da pomognemo svim novim kolegama da nauče osnovno o našoj istoriji, kulturi, poslovanju i samoj organizaciji. Želimo da Vam omogućimo da ispunite svoja očekivanja i da Vam pomognemo da se što pre uklopite u našu organizaciju. 

Nadamo se da Vam je naša zvanična starnica Hello! pomogla da dobijete sve potrebne informacije o Grundfosu pre prvog radnog dana. Prvih nekoliko meseci nakon zaposlenja u Grundfosu, podršku će Vam pružati Vaš menadžer i kolege. 

Verujemo da sve naše kolege u Grundfosu imaju šta da ponude i zato se trudimo da iz Vas izvučemo najbolje. U isto vreme, Vaš profesionalni razvoj je takođe nešto što će zahtijevati ličnu inicijativu. Biće potrebno da osmislite, isplanirate i radite na svojim ciljevima sa punom energijom i kreativnošću. I što bolje budete radili, to ćete dobiti više mogućnosti.

Možete očekivati da će oko 70% vašeg profesionalnog razvoja dolaziti od izazova na poslu, 20% od mentorstva i podučavanja i 10% od treninga. Trening može biti organizovan lokalno ili može biti iniciran od strane naše globalne akademije, akademije Poul Due Jensen.

Ako imate pitanja pre vašeg prvog radnog dana na Grundfosu, slobodno se obratite svom menadžeru.

Povežimo se na društvenim mrežama

Praćenje Grundfosa na vašim omiljenim društvenim mrežama je sjajan način da se upoznate sa našim brendom ali i pratite vesti o kompaniji - uz to, tu je i mogućnost da se povežete sa kolegama iz celog sveta. 

Povežite se na LinkedIn-u

Budite u toku sa novostima o kompaniji i svojim kolegama

Upoznajte nas na Facebooku

Pridružite nam se na Facebook-u, i upustite se u razgovor o energetskoj efikasnosti, održivosti, inovacijama i upoznajte kolege koje će umeti da vas inspirišu i pokrenu

Pogledajte nas na YouTube-u

Pretplatite se na naš YouTube kanal za najnovije informacije o našim različitim aktivnostima širom sveta, koje pokrivaju sve, od naše vizije do naših proizvoda

Budite u toku na Twitteru

Zapratite Grundfos i budite uvek u toku sa najnovijim informacijama, ili se uključite u komunikaciju