Zdravo! ... I dobrodošli u Grundfos

Radujemo se što ćemo vas upoznati. Kako bismo vam pružili mogućnost da saznate malo više o Grundfosu, izdvojili smo na samom početku zbirku priča, objašnjenja i video zapisa koji će vam pružiti bolji uvid u našu organizaciju kao i osnove našeg poslovanja.

Radujemo se što ćemo u budućnosti sarađivati i zajedno raditi na velikim stvarima!

Zajedno stvaramo promene

To je naše obećanje sadašnjim i budućim zaposlenima, koje će nas u isto vreme uvek podsećati zašto je rad u Grundfosu važan za svakog od nas. Opisuje ko smo, kako se odnosimo prema našim zaposlenima, i mogućnostima koje vam nudimo kao vaš poslodavac. U daljem tekstu možete saznati više kako zajedno stvaramo promene i kreiramo nova inovativna rešenja. 

Budite onaj ko stvara promene

Svet napreduje, pa tako i mi. Zapravo, mi moramo uvek biti korak ispred, jer svet računa na naša rešenja. Mi se usuđujemo da činimo stvari koje drugi ne bi, kako bi na što bolji i pametniji način savladali izazov efikasnije upotrebe vode. Da bismo to učinili, moramo se pre svega orijentisati na inovativna rešenja za naše okruženje, i na dugoročno razmišljanje.

Radeći u Grundfosu postajete deo naše jedinstvene kulture koju odlikuju promene i inovacije. Osnažićemo vas da napravite hrabre korake u kreiranju novih održivih rešenja. Nisamo samo zaposleni kompnije Grundfos. Mi smo nosioci inovativnih rešenja!

Budite neko ko menja svet oko sebe

Naše veštine obvezuju nas na realizaciju najsavremenijih i najinovativnijih rešenja vezana za upotrebu vode i klimatske promene, ali i na poboljšanje kvalitet života ljudi. Verujemo da inovacija nije samo dobra poslovna prilika, već i obaveza. Naš fokus nije kratkoročni profit, već pozitivan uticaj koji ostvarujemo. Odlučni smo i posedujemo snagu za postavljanje standarda za industriju, ali i društvo u celini.

Pridruživanjem Grundfosu možete podstaći ovu promenu, bez obzira na vašu ulogu u organizaciji. Mi smo igrači koji menjaju svet oko sebe.

Postižemo uspeh zajedno

Od prvog dana dobićete osećaj da ste deo jednog velikog moćnog tima. Uspevamo da oblikujemo industriju jer imamo najbolje umove, ruke i srca. Možete raditi odlične stvari sami, ali zajedno to možemo mnogo brže, pametnije i sa mnogo više uzbuđenja.

Biti odgovoran, od pomoći i brižan predstavlja našu suštinu i ono što mi jesmo. To nas čini jedinstvenim i atraktivnim poslodavcem na tržištu. U svemu smo zajedno, i uvek se možemo osloniti jedni na druge. Postižemo uspeh zajedno. 

Istražite našu kulturu

Saznajte više o našem inženjerskom nasljeđu, svrsi i vrednostima