Grundfos iSOLUTIONS

Povežite se na praćenje u realnom vremenu, daljinsko upravljanje, predviđanje grešaka i optimizaciju sistema

Povežite se na budućnost inteligentnih pumpnih sistema

Grundfos iSOLUTIONS predstavlja novu eru inteligencije za pumpne sisteme i tehnologije voda sa rešenjima koja prevazilaze pojedinačne komponente i optimizuju čitav sistem.

Omogućeno našim detaljnim poznavnjem voda, Grundfos iSOLUTIONS koristi inteligentne pumpe, povezivanje na cloud i digitalne usluge. Zajedno omogućavaju praćenje u realnom vremenu, daljinsko upravljanje, predviđanje grešaka i optimizaciju sistema kako bi vam pomogli da dostignete novi nivo performansi.

Maksimizujte performanse pomoću konkretnih dela

Grundfos iSOLUTIONS nudi pametan i jednostavan način povezivanja pomoću plug-and-play rešenja koja se povezuju sa gotovo bilo kojim sistemom nadgledanja i pružaju uvid u podatke. Pogledajte film da biste videli kako naša rešenja pomažu da razumete sistemske zahteve i optimizujete performanse.

Istražite konkretne primere

Grundfos iSOLUTIONS isporučuje rešenja specifična za aplikaciju koja transformišu podatke u uvid i radnju - povećavajući pouzdanost, jednostavnost i predvidljivost. Pogledajte film da biste videli neke primere kako Grundfos iSOLUTIONS može poboljšati vaš dnevni rad i povećati performanse sistema.

Praćenje stanja

Saznajte kako je praćenje stanja pomoglo danskom proizvođaču hrane Danish Crown da smanji OPEX za 30% i dobije jednostavan rad. Pogledajte film i saznajte više.

Grundfos iSOLUTIONS CLOUD za mreže otpadnih voda

Saznajte kako rešenje bazirano na povezivanju na cloud može optimizovati rad u mreži otpadnih voda i pomoći vam da uštedite energiju. troškovi rada i održavanja.

 

Komercijalne zgrade

Pogledajte kako inteligentne pumpe, povezivanje na cloud i digitalni servisi sa Grundfos iSOLUTIONS upravljaju inteligentnim sistemima u komercijalnim zgradama. Naučite kako da smanjite složenost sistema i obezbedite optimalne performanse, komfor, kontrolu i energetsku efikasnost, u bilo kojoj situaciji.

 

Industrija

Grundfos iSOLUTIONS nudi inteligentne pumpe, mogućnost povezivanja na cloud i digitalne usluge za industrijsku primenu kao što su prečišćavanje vode, industrijsko hlađenje, kotlovi te pranje i čišćenje. Otkrijte kako kontrolisati, nadzirati i optimizovati čitav sistem čak i u najzahtevnijim aplikacijama.

 

Vodosnabdevanje i otpadne vode

Grundfos nudi širok spektar inteligentnih pumpi, rešenja i usluga dizajniranih za primene u vodosnabdevanju i otpadnim vodama. Saznajte kako Grundfos iSOLUTIONS pomaže da se u procesu vodosnabdevanja obezbedi pouzdanost i optimizacija performansi u celom sistemu povećanom upotrebom podataka uživo.