Otkrijte svoje mogućnosti

Pridružite nam se u zajedničkom rješavanju svjetskih izazova u vodoopskrbi i klimatskim promjenama

Mijenjamo se zajedno

Grundfos je vodeći svjetski proizvođač energetsko efikasnih i inteligentnih pumpnih rješenja sa godišnjom proizvodnjom od 17 milijuna jedinica, sa uredima u više od 55 zemalja i preko 19.000 zaposlenika širom svijeta. Mi smo kompanija koja ima svoju misiju i koja se ponosi proizvodima koji ljudima širom svijeta osiguravaju životni komfor trošeći pri tome što manje energije.

 

Usudite se Usuđujemo se činiti stvari koje drugi ne bi, kako bi na inteligentan način rješili složene izazove u procesu vodoopskrbe. Radeći u Grundfosu, postajete dio naše jedinstvene inovativne kulture. U Grundfosu ohrabrujemo sve one koji hrabro stvaraju nova održiva rješenja. Mi kreiramo trendove.

 

Zajednički uspjeh Mi kreiramo potrebe u ovoj oblasti jer imamo prava znanja, iskustvo i strast. Možete raditi odlične stvari sami, ali zajedno to možemo pametnije, brže i uzbudljivije. Biti odgovorni, korisni i savjesni dio su onoga što jesmo. Zajednički uspjeh

 

Budite onaj koji vodi igru Naše vještine obavezuju nas na inovativna rješenja svjetskih izazova iz oblasti vodoopskrbe i zaštite okoliša i kvalitete života ljudi općenito, Vjerujemo da inovacija nije samo poslovna prilika, već i obaveza. Ono što je nama u Grundfosu zaista važno, nije kratkoročni profit, već utjecaj koji ostvarujemo. Mi postavljamo pravila igre.

 

Pročitajte više o životu i radu u Grundfosu, našem pristupu održivosti i o tome kako se zajedno mijenjamo i napredujemo.

Spremni ste za nove izazove?

Meet Brad

Brad Slagle, Key Account Manager

"I am the link between Grundfos and our customers, aligning two sets of core values and offering solutions. Grundfos has a great company culture with values that I appreciate in an employer. It is a real family environment."

Zajednički razvoj

Zalažemo se da u svim našim ljudima uočimo i razvijemo njihove najveće potencijale. Kontinuirano podstičemo učenje i razvoj i nastojimo stvoriti okruženje koje omogućava lični i profesionalni rast.

Vjerujemo da je naš ključ uspjeha omogućiti zaposlenima da preuzmu odgovornost za vlastiti razvoj i zbog toga kontinuirano radimo na poboljšanju uslova učenja u našoj organizaciji. Nastojimo zaposlenima omogućiti stalni pristup svim sredstvima za učenje i razvoj, kako bi i u toku svoga svakodnevnog posla mogli učiti i napredovati. Nudimo vrhunsku tehnologiju učenja i širok spektar kurseva, mogućnosti digitalnog učenja i razvojnih programa.

Pročitajte više o vašim razvojnim mogućnostima u Grundfosu

Naš proces zapošljavanja

Kroz proces zapošljavanja u Grundfosu, želimo da imate najbolje moguće iskustvo i naučite nešto bez obzira na ishod procesa. Imajte na umu da možete osjetiti lokalne varijacije našeg procesa u zavisnosti od regije ili države i vrste posla za koji se prijavljujete. U nastavku pogledajte korake u procesu zapošljavanja u Grundfosu:

  • Pregled vaše prijave i životopisa
  • Razgovor
  • Reference
  • Informiramo vas o rezultatu izbora

Saznajte više o samom procesu na našoj globalnoj stranici

Pridružite se našem talent timu

Uredite svoj talent profil i budite u toku sa mogućnostima za vaše zaposlenje, prijavite se za informacije o otvorenim pozicajama i omogućite našim HR stručnjacima pristup vašem životopisu kako bi vas na vrijeme mogli informirati o otvorenim pozicijama koje odgovaraju vašem profilu.