O nama

Naša priča nije samo o kompaniji za proizvodnju vodenih pumpi. To je priča o optimizmu, neprekidnim inovacijama i vjeri u bolje. Priča o poštivanju planete i ljudi koji na njoj žive.

Possibility in every drop

Mi smo više od kompanije za proizvodnju vodenih pumpi. Kroz naša rješenja i usluge svakodnevno utičemo na milione i milione ljudi, a da to većina njih i ne primjećuje. A uz to dolazi i velika odgovornost. Odgovornost za poštivanje, zaštitu i unapređenje toka vode za ljude, kompanije i planetu. Jer u Grundfos-u vjerujemo da svaka kap sadrži beskonačne mogućnosti i da voda ima moć da promijeni svijet.

Zasnovano na duhu "možemo"

Naš osnivač Poul Due Jensen jednom rekao je: “Svijet je pun problema koji se mogu riješiti na bolji način.” To je citat koji je oblikovao ko smo i kako pristupamo svijetu. Tamo gdje neki vide probleme, mi vidimo prilike, prilike da se napravi pozitivna i trajna promjena. Pravljenje razlike na velike i male načine.

Vođeni saradnjom

U velikoj mjeri oslanjamo se na strateško partnerstvo. Saradnja sa našim partnerima ključna je za stvaranje sveukupnih inovacija i pionirskih rješenja koja ne samo da pružaju neprevaziđenu vrijednost za krajnje kupce, već pomažu u rješavanju svjetskih izazova u oblasti vodoopskrbe i klime. Vođeni smo saradnjom i mogućnostima koje ona može oživjeti – zajedno smo jači. I zajedno možemo postići više.

Optimistični u pogledu budućnosti u čijem oblikovanju svakodnevno pomažemo

Inovacija je oduvijek bila pokretačka snaga kompanije Grundfos. Naš pionirski duh započeo je daleke 1945. godine i do danas nas gura naprijed. I uzbuđeni smo što neprestano probijamo nove terene i postavljamo nove standarde – inovirajući danas ono što je juče bilo nemoguće, pomažemo u oblikovanju budućnosti i ostavljamo svijet koji je bolji od onog koji smo naslijedili.

Održivost

U Grundfos-u, održivost je osnova svega što radimo i tako je od našeg osnivanja. Ostvarujemo prioritete održivosti kroz naše ambicije, osnaživanje naših ljudi, smanjenje našeg otiska i omogućavanje odgovornih praksi upravljanja.Proizvodi i usluge

Imate pitanje o određenom proizvodu? Istražite našu ponudu u nastavku i kontaktirajte lokalno prodajno predstavništvo.


 Karijere

Pridružite nam se u prevazilaženju svjetskih izazova u oblasti vodoopskrbe i klime gradeći karijeru u globalnoj organizaciji.