contenttype.how-to-guide

Kako napraviti savršeno hidrauličko balansiranje pomoću Grundfos GO Balance aplikacije

Uz pomoć Grundfos GO aplikacije postavite željenu sobnu temperaturu u svim prostorijama i osigurajte si maksimalni komfor.

Saznajte više o alatu za hidrauličko balansiranje Grundfos pumpi.

Grundfos GO Balance pruža instalateru jednostavan i pouzdan alat za balansiranje sistema grijanja instaliranih sa Grundfos pumpama. Ovo osigurava optimalnu distribuciju tople vode u sistemu grijanja i pomaže u postizanju željene sobne temperature u svim prostorijama uz maksimalni komfor.

Nakon što instalateri preuzmu GO Balance aplikaciju na pametni telefon ili tablet, imaju mogućnost završiti postupak hidrauličkog balansiranja na licu mjesta.

  • Uradite hidrauličko balansiranje radijatora

Aplikacija vas "korak po korak" vodi kroz postupak hidrauličkog balansiranja radijatora, sistema podnog grijanja ili kombiniranih sistema. Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i štedi vrijeme u usporedbi sa tradicionalnim alatima.

  • Kreirajte izveštaje na licu mesta

Svi podaci i proračuni nalaze vam se doslovno na dlanu. Jednom kada se sistem izbalansira, automatski će se generirati izvještaj - koji možete pohraniti i slati e-poštom direktno iz aplikacije.

  • Pristup starim rezultatima balansiranja

Aplikacija vam dozvoljava jednostavan pristup arhivi balansiranja.

Prednosti za kućevlasnike

Vlasnici kuća će, uz željenu sobnu temperaturu u svim prostorijama, osigurati i maksimalni komfor ovisno o veličini kuće i sistemu grijanja.