Doe-het-zelfgids

Aan de slag met Grundfos Connect

In dit gedeelte vind je stapsgewijze instructies voor het aan de slag gaan met Grundfos Connect. Je leert hoe je een account aanmaakt, de juiste hardware selecteert om je apparaten aan te sluiten, en hoe je digitale assets aanmaakt in het platform, inclusief de startinstellingen.

Account aanmaken

Leer hoe je een Grundfos.com-account aanmaakt en toegang verkrijgt tot het service portal om een Grundfos Connect-account aan te maken.

​In deze video:

• Hoe maak ik een persoonlijk account aan?
  • Hoe maak ik een Grundfos Connect-account aan in het service portal?
  • Verkoopvoorwaarden voor Grundfos Connect

Hardware selectie

Leer hoe je in de EICA-selectietool de juiste hardware selecteert om je apparaten aan te sluiten.

In deze video:

• Hoe open ik de EICA-tool?
  • Regionale instellingen
  • Hardware- en connectiviteitsselectie
  • Hoe vind ik de juiste hardware om mijn systeem aan te sluiten?

Service Portal

Leer hoe je de digitale infrastructuur van je account inricht en hoe je gebruikers uitnodigt, toegang tot verschillende assets geeft en rollen toewijst. ​Dit kan al vóórdat je de hardware ontvangt.

In deze video:

• Hoe maak ik zones en installaties aan?
  • Hoe nodig ik gebruikers uit?
  • Hoe geef ik gebruikers toegang?
  • Hoe wijs ik gebruikersrollen toe?

Profielinstellingen

Leer hoe je je profiel in Grundfos Connect instelt.

​In deze video:

• Hoe stel ik mijn profiel in?
  • Hoe schakel ik waarschuwingsmeldingen in?