Doe-het-zelfgids

Het installeren van apparaten in Grundfos Connect

Nadat je je digitale assets hebt aangemaakt is het tijd om de connectiviteitsgateway te installeren (CIM 280 of CIM 550). In dit gedeelte vind je een stapsgewijze gids voor het installeren van de gateway, het uitvoeren van de inbedrijfstelling (of activatie van het apparaat) in de Grundfos GO app en als laatste het controleren dat er gegevens worden ontvangen in het platform.

Hardware installatie (binnenkort beschikbaar)

Leer hoe je CIM-modules in Grundfos hardware-installeert, onder andere Hydro-MPC en Dedicated Controls, MGE-motoren, LC 23x/24x-besturingen en CIU 90X-behuizingen..

In deze video:

• Het installeren van CIM 280 en CIM 550 gateways
  • Het aansluiten van een antenne (voor CIM 280)
  • Inschakelen en LED-status

Activatieapparaat (binnenkort beschikbaar)

Het activeren van apparaten doe je in de Grundfos GO app. In deze video leer je hoe het installeren van een apparaat wordt gedaan in Grundfos GO – New Pump Tool.

​In deze video:

• Waar download ik de Grundfos GO app?
  • Identificatie ID-code'
  • Hoe activeer ik een apparaat?

Controleer of er gegevens binnenkomen

Leer hoe je controleert of de gegevensstroom tussen jouw apparaat en Grundfos Connect goed verloopt.

In deze video:

• Waar vind ik een overzicht van installaties?
  • Waar vind ik gedetailleerde informatie over installaties?
  • Hoe controleer ik of de gegevens goed binnenkomen?

Starten met je abonnement (binnenkort beschikbaar)

Leer hoe je jouw abonnement voor je nieuw in bedrijf gestelde installaties in het serviceportal activeert.