Veiledning

Kom i gang med Grundfos Connect

I denne delen finner du en trinnvis veiledning for å komme i gang med Grundfos Connect. Du lærer hvordan du oppretter en konto, velger riktig maskinvare for å koble til enhetene dine, samt hvordan du oppretter digitale ressurser i plattformen, inkludert første konfigurasjon.

Oppretting av konto

Lær hvordan du oppretter en Grundfos.com-konto, og hvordan du får tilgang til serviceportalen for å opprette en Grundfos Connect-konto.

​Denne videoen tar for seg: ​

• Oppretting av personlig konto
  • Oppretting av Grundfos Connect-konto i serviceportalen
  • Salgsvilkår for Grundfos Connect

Valg av maskinvare

Lær hvordan du velger riktig maskinvare for å koble enhetene dine til EICA-utvalgsverktøyet.

Denne videoen tar for seg: ​

• Hvordan du får tilgang til EICA-verktøyet
  • Regionale innstillinger
  • Valg av maskinvare og tilkoblingsmuligheter
  • Hvordan du finner riktig maskinvare for å koble til systemet ditt

Serviceportal

Finn ut hvordan du oppretter kontoens digitale infrastruktur, samt hvordan du inviterer brukere, gir dem tilgang til ulike ressurser og tilordner roller. ​Du kan til og med gjøre dette før du mottar maskinvaren.

Denne videoen tar for seg: ​

• Hvordan du lager soner og installasjoner
  • Invitere brukere
  • Gi brukertilgang
  • Tilordne brukerroller

Profilinnstillinger

Lær hvordan du konfigurerer profilen din i Grundfos Connect.

​Denne videoen tar for seg: ​

• Hvordan du konfigurerer profilen din
  • Hvordan du aktiverer varslinger