O nama

Upoznajte Mirijanu - našeg ambasadora kvaliteta

Mirjana Dragičević, Inženjer kvaliteta

 

Reč, dve o meni

U kompaniji Grundfos zaposlila sam se kao operater u proizvodnji 2013.godine, par meseci nakon što sam upisala fakultet. Velika podrška kolega pomogla mi je da ispunim obaveze na fakultetu, dok su raznovrsni treninzi i obuke doprinele da steknem specifična znanja i veštine. Pozicija Tehničara u kvalitetu bila je sledeći korak na karijernoj lestvici. Danas radim kao Inženjer kvaliteta i jako sam ponosna na svoj karijerni put u Grundfosu.

U Grundfosu sam otkrila da je rad u kvalitetu ono što me istinski motiviše i pokreće.
Mirjana Dragičević

Moj doprinos Grundfosu

Kao inženjer kvaliteta, odgovorna sam za kupce kao što su: Atlantic group, Bosh group, ali i mnoge druge kompanije iz Kine. Zadužena sam za brzo rešavanje reklamacija od strane kupaca korišćenjem najrazličitijih metoda, koje se koriste za poboljšanje kvaliteta proizvoda sa ciljem da se ispune očekivanja kupca. Kvalitetan proizvod i zadovoljan kupac osnova su za kreiranje dugoročnog uspeha, a mi u Grudfosu zaista se trudimo da poslujemo održivo i odgovorno ne samo u odnosu na naše kupce nego i na našu okolinu.

Šta me pokreće i motiviše

U Grundfosu sam otkrila da je rad u kvalitetu ono što me istinski motiviše i pokreće. Jasne procedure i uređeni procesi pomažu mi da budem efikasna u rešavanju svakodnevnih izazova. Takođe, transparentnost i vidljivost rezultata uvek me ohrabre da napravim korak dalje i osmelim se da predložim nove ideje. Trudim se da kupci uvek osete našu posvećenost i odgovornost prema poslu, stoga dosta pažnje posvećujem održavanju i negovanju odnosa sa klijentima i uživam u tome.

 

Posebne vrednosti Grundfosa

Sigurna sam da moj posao ne bi bio isti bez mojih kolega. Okruženje u kojem radim je veoma prijatno i opušteno, i kreirali smo takvu kulturu u kojoj brinemo jedni za druge. Otvoreni razgovori su naša svakodnevnica i imamo slobodu da otvoreno razgovaramo i sa našim menadžerima. U Grundfosu imamo mnogo koleginica koje rade na istim ili sličnim pozicijama i to smatram velikom plusom ove kompanije.

Zanimljivost

Sećate se latino-amerčkih sapunica? Ja ih i danas gledam sa velikim uživanjem. To mi je pomoglo da savladam jezik i zavolim latino kulturu. 

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama