O nama

Upoznajte Igora - našeg Supervizora Održavanja

Igor Bojanić, Supervizor Održavanja

 

Reč, dve o meni

U kompaniji Grundfos radim već osam godina. Počeo sam kao operater u proizvodnji, ali moja velika ljubav prema alatima i tehnici uvek me je inspirisala da se angažujem više, da svaki dan naučim nešto novo, a Grundfos je bio odlično mesto za to. Više od šest godina sam deo tima za Održavanje, a od prošle godine radim kao Specijalista za automatiku.

Kada uspem brzo da otklonim problem. Takođe, motiviše me i to što sam spona između proizvodnje i inženjeringa.

Igor Bojanić

Moj doprinos Grundfosu

Posao koji obavljam veoma je dinamičan i zahteva brze reakcije. Održavanje i popravka mašina je nešto što uživam da radim, ali ono što me posebno motiviše i čemu posvećujem dosta pažnje u poslu jesu kontinuirana unapređenja, sa ciljem da se unaprede i poboljšaju performanse proizvodnje. S obzirom da sam u Grundfosu dugi niz godina, preuzeo sam odgovornost i za robotiku. Proizvodnja je živ proces, pun izazova, ali dobra organizacija i moje kolege iz održavanja, čine da posao uvek bude urađen na vreme.

Šta me pokreće i motiviše

Kada uspem brzo da otklonim problem. Takođe, motiviše me i to što sam spona između proizvodnje i inženjeringa. Jednostavno volim kada sam uključen u više projekata, a u Grundfosu postoji mnogo takvih prilika, ukoliko ste otvoreni i pokažete interesovanje za takve mogućnosti. Pokreću me i novi izazovi, i što nijedan dan u Grundfosu nije isti, uvek se nešto dešava i što su kolege uvek dostupne za vas.

 

Posebne vrednosti Grundfosa

Grundfos je jedna velika i energična organizacija. Dajte sebi malo vremena da to uvidite i budite znatiželjni.  Multikulturalnost je nešto što odlikuje Grundfos. Saradnja sa kolegama iz drugih zemalja je zaista veliki benefit za sve nas. Radeći u Grundfosu stekao sam prijatelje za ceo život, ali i priliku da nastavim sa školovanjem. Trenutno sam stipendista Poul Due Jensen Fondacije, koja me je izabrala i omogućila da steknem dodatne kvalifikacije.

Zanimljivost

Osim što sam posvećen i odgovoran radnik koji uživa u svom poslu, ja sam i Tattoo majstor. 

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama