O nama

Upoznajte Peđu - našeg Menadžera proizvodnog inženjeringa

Predrag Kovačić, ME Koordinator fabrike za DBS

 

Reč, dve o meni

Uvek naklonjen tehnici, prošao sam sve nivoe tehničkog obrazovanja kroz osnovne i master studije na Elektrotehničkom fakulteta. Karijeru u kompaniji Grundfos započeo sam pre deset godina na poziciji Inženjera automatizacije u održavanju. U međuvremenu, završio sam i MBA studije koje su doprinele da dobijem širu sliku poslovanja i razumem značaj svih poslovnih funkcija. Već četiri godine sam Menadžer proizvodnog inženjeringa, a konstantni izazovi i saradnja sa mladim i talentovanim ljudima, predstavljaju najbolji deo mog profesionalnog putovanja u Grundfosu.

Razlozi zbog kojih sam postao deo ove kompanije jesu razlozi zbog kojih sam i dalje ovde, a to su ljudi, proizvodi i vrednosti koje Grundfos neguje

Predrag Kovačić

Moj doprinos Grundfosu

Grundfos proizvodi svakodnevno prave razlike u kvalitetu života ljudi širom sveta. Biti Menadžer inženjeringa u Grundfosu vrlo je izazovno, ali opet i uzbudljivo, jer predstavlja sklop leadership-a i inženjeringa u okruženju koje obiluje savremenom tehnologijom, ali i visokim stepenom odgovornosti prema svom timu, kao i ostalim kolegama. Naš glavni zadatak je da obezbedimo proces proizvodnje po najvišim standardima a dobra saradnja među kolegama i nesebično deljenje znanja predstavljaju naše sredstvo za ostvarenje tog cilja.

Šta me pokreće i motiviše

Razlozi zbog kojih sam postao deo ove kompanije jesu razlozi zbog kojih sam i dalje ovde, a to su ljudi, proizvodi i vrednosti koje Grundfos neguje. Održivost je sastavni deo svega što radimo, a rezultat našeg rada ogleda se kroz proizvode koji obezbeđuju najvažniji resurs za celu planetu – vodu.

 

Posebna organizaciona kultura

Grundfos je kompanija sa čijom vizijom i misijom mogu da se poistovetim i čije vrednosti živim i negujem. Takav stil života predstavlja veliko olakšanje jer postojanje balansa između privatnog i profesionalnog života od izuzetnog je značaja za ostvarivanje dugoročnih ciljeva. Sklad između vrednosti i biznisa u Grundfosu ogleda se u sjajnoj kompanijskoj kulturi a to je ono što nas čini prepoznatljiv i poželjnim poslodavcem godinama unazad.

Zanimljivost

Ljubav prema motorima i automobilima rodila se još u tinejdžerskim danima i još nije prošao dan a da nisam pročitao neku novu zanimljivost iz auto-moto sveta. 

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama