Grundfos prilika 

Verujemo da saradnja sa studentima stvara posebnu vrednost za obe strane. Želimo da razvijemo vaše kompetencije uvođenjem već stečenog teorijskog znanja u praksu, dok istovremeno doprinosite poslovanju Grundfosa kroz vaše nove ideje i rešenja. 

Kako imamo saradnju sa brojnim studentima, Vi na taj način dobijate priliku da proširite svoju mrežu kontakata unutar mnogih poslovnih jedinica. Bez obzira na vašu ulogu, razvijaćete se i sticati profesionalna i praktična iskustava u inspirativnom i dinamičnom okruženju, u kojem ćete imati priliku da konstantno učite. Istražite svoje mogućnosti kao student. Različite mogućnosti za saradnju moguće su samo u odabranim zemljama. Potražite otvorene pozicije za studente na našoj globalnoj stranici gde možete pogledati sve aktuelne pozicije u Grundfosu.

Stručna praksa

Kao student, dobijate priliku da svoje akademske sposobnosti iskoristite u stvarnom životnom i praktičnom okruženju. Zauzvrat, mi od vas dobijamo novu energiju i ideje koje nam pomažu da već poznate izazove vidimo i razmotrimo na novi način.  

Praksa u Grundfosu obično traje 5-6 meseci, ali može trajati i kraće. Detalje oko prakse planiramo zajedno sa vama. 

Ako ste zainteresovani za praksu u Grundfosu, molimo vas da pratite oglase na stranici za oglašavanje otvorenih pozicija, u delu gde su objavljene prakse.

Kao student, Grundfos postaje deo tvog svakodnevnog života, čime dobijaš priliku za učenje i savladavanje novih izazovnih zadataka. To su zadaci koji ti nisu povereni samo zbog tvoje uloge studenta, već zato što su podjednako važni kao i bilo koji drugi zadatak. Zaista sam zahvalan na ukazanoj odgovornosti koju imam, a naračito na podršci koju dobijem svaki put kada naiđem na prepreku. Timovi poseduju veliko znanje i sve kolege su voljne da to znanje podele sa tobom.
Lasse Louis Svendsen, Intern

Student asistent

Pozicija student asistent može biti dodatak u toku vaših studija, zahvaljujući kojoj ćete imati priliku da steknete relevantna i praktična iskustva iz svoje studijske oblasti. Učestvovaćete u svakodnevnom radu zajedno sa kolegama iz odgovarajućeg sektora; tačnije, možda ćete biti raspoređeni na projektu ili asistirati u rešavanju dnevnih radnih zadataka. 

Svoje radno vreme dogovaraćete sa vašim mentorom, a mi smo spremni da radno vreme prilagodimo vašim obavezama na fakultetu. 

Pored besplatne kafe, veoma važna stvar za mene je mogućnost da budem uključen u razne diskusije i samostalno kreiram svoje zadatke, što me dodatno motiviše da tražim nove prilike i izazove. Ovakva sloboda omogućila mi je da testiram svoje veštine izvan studentske klupe i da primenim svoje teorijsko znanje u praksi.
Rasmus Bjerre Knudsen, Student Assistant

Saradnja na projektima i diplomskim radovima

Bilo da tražite studiju slučaja za vaš semestarski projekat, vaš diplomski ili master rad, voljni smo da vam pomognemo. 

Dobijate priliku da povežete vaše studije sa realnim situacijama u poslovnom okruženju, dok, sa druge strane, nama pružate nova znanja iz akademskog sveta. Ovo je „win-win“ situacija, koja prikazuje Grundfos kao lidera u inovacijama i održivosti, ali i kao vašeg potencijalnog budućeg poslodavca. 

Ukoliko Vas zanimaju mogućnosti koje nudimo našim studentima, možete saznati više o njima na našoj globalnoj stranici za oglašavanje ili poslati upit na grundfoscareerserbia@grundfos.com.