Global Graduate program

Pridružite se našem Global Graduate programu, započnite vaš profesionalni i lični razvoj

Budite deo našeg globalnog tima

Da li želite da započnete svoju karijeru kao talentovani student sa velikim potencijalom u globalnoj kompaniji, koja veruje u inovacije i održivi razvoj?

Naš Global Graduate program je dvogodišnje putovanje za određen broj pažljivo biranih polaznika. Tražimo talente sa snažnim porivom, radoznalošću, intelektualnom snagom, globalnim načinom razmišljanja i strašću za globalnim promenama.

Otvaranje novih vidika

Kao student Global Graduate programa, postajete vidljivi top mendžementu i razvijate se tokom celog programa. Susrešćete se različitim izazovima i naićićete na različite uzbudljive projekte, ali ne brinite, imaćete podršku vašeg mentora. Biti deo inspirativne kompanije kao što je Grundfos, otvorilo mi je oči za nove mogućnosti. 

Kasper Svith

 

Program dizajniran za vas

Kao student preuzimate kontrolu nad vlastitom karijerom. Uzimajući stvari u svoje ruke, imate šansu da program prilagodite svojim ličnim potrebama i ambicijama. Naš cilj je da pretvorimo vašu radoznalost u akcije i mogućnosti. Fokusirani smo na iskorišćenost vašeg potencijala kroz redovno ocenjivanje i podučavanje, radi vašeg profesionalnog razvoja i upoznavanja sa radom u organizaciji. Ponudićemo vam obuke i treninge, potrebne za ispunjavanje vaših ciljeva i pomoći ćemo vam da kreirate vaš individualni program u skladu sa našom globalnom strategijom a vašim sposobnostima. Pored toga, imaćete priliku da se sastajete i razmenjujete iskustva sa drugim studentima. 

Struktura

Global Graduate program sastoji se od četiri projekta u četiri različita sektora. Ovi projekti predstavljaju sastavni deo programa pomoću kojih ćete brže razviti određene kompetencije. Svaki od četiri projekta traje oko šest meseci, a bar jedan projekat bi trebalo završiti u jednoj od naših 55 međunarodnih kompanija. Na ovaj način dobijate priliku da se oprobate u različitim disciplinama, razvijete globalnu mrežu kontakata i poboljšate svoje jezičke veštine.

Tokom sva četiri projekta, obezbedićemo vam razvoj kroz: 

  • Posvećenog mentora tokom celog programa, koji će vas upoznati sa organizacijom, organizacionom strukturom i kulturom, i voditi na putu razvoja karijere
  • Kolegu koji će vam pružiti podršku kroz vaše putovanje 
  • Struktuirani i lični razvojni plan
  • Menadžera programa, koji će vas podržavati tokom celog programa
  • Izazovne projekte koji će vas ohrabriti da iskoračite van zone komfora

 

Global Graduate program organizuje se na sledećim lokacijama:

  • Danska
  • Kina
  • APREG (Australija, Indija, Singapur i Tajvan)
  • Mađarska
  • SAD i Meksiko

Spremni za prijavu?

Pratite naše studente

Pridružite nam se na Facebooku i Instagramu, pratite aktuelnosti vezane za proces regruatcije i selekcije studenata i saznajte više o njihovom razvoju. 

Kontaktirajte nas na grundfosgraduate@grundfos.com