Kako se prijaviti

Saznajte više o našem procesu regrutacije i selekcije

Vaša prijava

Prilikom razmatranja prijava, trudimo se da uzmemo u obzir vaše profesionalne kompetencije koje su zasnovane na vašem iskustvu, interesovanjima i motivaciji. Prilikom prijave, obavezno priložite CV i propratno pismo na engleskom jeziku, fakultetsku diplomu o stečenom obrazovanju i naučne radove, ukoliko ih imate. Verujemo da se potencijal najbolje pokazuje u praksi, a ne putem reči. Zato se trudimo da gledamo izvan vaših akademskih aktivnosti i fokusiramo se na vašu ličnost, motivaciju i ambiciju da doprinesete našoj kompaniji i našem načinu poslovanja.

O Vama

 

Master diploma

Završili ste osnovne ili završavate master studije iz određene oblasti, uključujući (ali ne ograničavajući se na) biznis, digitalizaciju, IT, matematiku, inženjering, logistiku, digitalne inovacije, finansije, HR ili slično.

Šta Vas pokreće

Vi ste strastveni, znatiželjni, željni razvoja i sposobni za rad u različitim disciplinama. Razvijene komunikacione i međuljudske veštine su takođe od izuzetnog značaja ukoliko želite da se prijavite na naš program za studente. 

Kompetencije

Imate snažne analitičke sposobnosti i način razmišljanja usmeren na kupca. Komunikativni ste i odlično se služite engleskim jezikom. Dobar ste saradnik i imate snažan fokus na detalje, uz holistički pristup kada je to potrebno.

Internacionalno iskustvo 

Imate internacionalno iskustvo, na primer, studirali ste ili radili na projektu u inostranstvu.

Naš proces zapošljavanja

Imamo više različitih datuma za prijavu tokom godine, u zavisnosti od države u kojoj želite da radite ovaj program. Proces uključuje proveru Vaših kompetencija, online video intervju, procenu sposobnosti, online rešavanje slučajeva, procenu ličnosti i procene kompetencija kroz Assesment centre u trajanju od 2 dana. Trudimo se da kandidatima pružimo dobro iskustvo od prvog dana prijavljivanja.

Nakon što budete izabrani, u septembru ćete započeti svoje putovanje kao globalni student. Ovaj program organizujemo svake godine. 

Da li ste spremni da nam se pridružite?

Sada, kad ste se upoznali sa procesom zapošljavanja, možda biste želeli da upoznate i neke od naših sadašnjih, i bivših globalnih studenata, kako bi ste naučili nešto iz njihovog iskustva sa ovim programom.