Digital Oplossingen

Tegenwoordig worden miljarden datapunten verzameld om onze wereld beter te begrijpen. Maar we besteden misschien te veel tijd en energie aan het verzamelen van gegevens en te weinig aan het omzetten ervan in waardevolle inzichten. Slechts 1% van de gegevens die vandaag worden gecreëerd, wordt effectief gebruikt. Maar wat als uw waterbedrijf gegevens uit verschillende bronnen zou kunnen gebruiken voor betere voorspellingen, prioriteiten en planning?

Transforming water, together

Digitale technologieën hebben oneindig veel mogelijkheden gecreëerd om slimmer te werken, processen te optimaliseren en tijd en energie te besparen. Door de dringende uitdagingen op het gebied van klimaat en hulpbronnen bevinden water- en afvalwaterbeheerbedrijven zich vandaag de dag op een overgangspunt. Zij moeten nieuwe oplossingen vinden, aangezien de aanpak van gisteren niet langer werkt om de uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen.

Bij Grundfos is het onze visie om samen te werken met nutsbedrijven over de hele wereld om een waterrevolutie te stimuleren, met behulp van ongeëvenaarde gegevensinzichten, expertise en autonome end-to-end oplossingen. We willen de meest vertrouwde waterbeheerpartner worden, en onze klanten, partnerorganisaties en de wereldwijde gemeenschap in staat stellen om te transformeren naar een duurzame toekomst.

Wij helpen u te transformeren met duurzamere, slimmere en geoptimaliseerde oplossingen voor waterbeheer - zonder ooit afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en uptime van het systeem. Met meer dan 20 jaar datagestuurde ontwikkeling onder onder de riem begrijpen we connectiviteit, data en AI, en weten we hoe we ze moeten inzetten op manieren die aanzienlijke voordelen opleveren voor waterbedrijven.

Eén platform om uw digitale potentieel te realiseren

Ontdek hoe Grundfos Utility Analytics uw waterbedrijf kan helpen om real-time prestaties te monitoren, operationele efficiëntie te verbeteren, de toestand van het netwerk te diagnosticeren, potentiële storingen te voorspellen en nog veel meer.

Ontdek Grundfos digitale oplossingen

Wereldwijd heeft de watersector de digitale transformatie omarmt, waarbij een reeks technologieën voor op afstand monitoren, Asset management en voorspellende analyses wordt toegepast.

Grundfos Utility Connect

Pompstations altijd en overal op afstand controleren en besturen.
 

Grundfos Machine Health

Bewaak continu al uw apparatuur met behulp van sensoren om u te informeren over onderhoud en verkrijg intelligente inzichten met betrekking tot uw historische gegevens via AI om de beste manier voorwaarts te voorspellen.

Demand Driven Distribution

Minimaliseer waterverlies en energieverbruik met ons debietbeheersyteem voor waternetwerken.

Grundfos Utility Analytics

Verkrijg inzichten om de prestaties van het water- en afvalwaternetwerk te verbeteren, inclusief vermindering van waterverlies en optimalisering van activabeheer.
 

 

8 tips om uw  planning en bedrijfsvoering te optimaliseren

Lees deze gids en leer hoe u met data-analyse de dagelijkse bedrijfsvoering en langetermijnplanning van uw drink- of afvalwaternetwerk optimaliseert.

Het digitale waterbedrijf creëren

Bijna een miljard mensen hebben geen toegang tot veilig drinkwater. Ontdek de digitale mogelijkheden die waterbedrijven onderzoeken om de waterproblemen van vandaag en morgen op te lossen.

Enorm potentieel voor een Amerikaanse waternutsvoorziening

Lees het klantverhaal en ontdek hoe Grundfos Utility Analytics een groot nutsbedrijf in Texas binnen drie dagen liet zien dat indien het de 1% leidingen had vervangen die door de software het meest prioriteit kreeg, het 24% van de breuken over een periode van 34 maanden had kunnen voorkomen.   

20% energiebesparing

Afvalwateragentschap in de Verenigde Arabische Emiraten realiseert aanzienlijke besparingen op het gebied van energieverbruik en bedrijfskosten met extern beheersysteem van Grundfos

Minder inspecties op locatie 

Noorse gemeente vermindert onnodige inspecties op locatie dankzij onze nieuwe oplossing voor afvalwaterbeheer.

De Rottal Water Supply Association bespaart 30% energie

De Duitse drinkwaterleverancier zette Demand Driven Distribution in, inclusief booster sets, controller, sensoren en meer. Het resultaat: 30% energiebesparing, minder leidingbreuken, minder toevoerstoringen en een aanzienlijke vermindering van het waterverlies.