GRUNDFOS ECADEMY

GRUNDFOS ECADEMY is een gratis online trainingstool om op de hoogte te blijven van onze pompen, toepassingen en diensten.

 

Log in op ECADEMY om jouw voortgang bij te houden

Log in op jouw persoonlijke Grundfos ACCOUNT om de beste ECADEMY ervaring te krijgen. Met Grundfos ECADEMY leer je in je eigen tempo over pompen, pompgerelateerde onderwerpen en meer. Er is een ruim aanbod cursussen beschikbaar, waarbij je tevens jouw eigen leertraject kan volgen. Volg eenvoudig je voortgang en prestaties na het voltooien van de verschillende cursussen.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

3 modules
0:13:00
  • Gevorderd

77 - De uitgebreide cursus over de basisprincipes van pompen

Meer informatie over een aantal van de meest fundamentele pompprincipes in de pompindustrie.

2 modules
0:18:00
  • Advanced

23 - Accessoires voor zonnepompsystemen

Leer over de verschillende soorten zonnepanelen en hoe u zelf panelen kunt gebruiken en dimensioneren in Grundfos Product Center. U krijgt een volledig overzicht met een rondleiding door de vele beschikbare accessoires voor pompoplossingen op zonne-energie.

5 modules
0:15:00
  • Gevorderd

36 - Basiskennis en pomptypes

Is het nodig om uw basiskennis op te frissen over hoe pompen werken en hoe ze zijn onderverdeeld? Dit onderwerp geeft u de antwoorden, en geeft een overzicht van de belangrijkste pomptypes die Grundfos maakt.

MyECADEMY slaat uw cursusgeschiedenis en -prestaties op

Meld u aan met uw Grundfos-account om optimaal van ECADEMY gebruik te kunnen maken. Met MyECADEMY kunt u uw eigen trainingsvoortgang bijhouden en een overzicht krijgen van uw badges en certificaten. Meld u aan en profiteer van volledige toegang tot uw ECADEMY-leerreis.