GRUNDFOS ECADEMY

GRUNDFOS ECADEMY is een gratis online trainingstool om op de hoogte te blijven van onze pompen, toepassingen en diensten.

 

Log in op ECADEMY om jouw voortgang bij te houden

Log in op jouw persoonlijke Grundfos ACCOUNT om de beste ECADEMY ervaring te krijgen. Met Grundfos ECADEMY leer je in je eigen tempo over pompen, pompgerelateerde onderwerpen en meer. Er is een ruim aanbod cursussen beschikbaar, waarbij je tevens jouw eigen leertraject kan volgen. Volg eenvoudig je voortgang en prestaties na het voltooien van de verschillende cursussen.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

1 modules
0:10:00
  • Gemiddeld

58 - Bovengrondse en dompelpompsystemen

Leer hoe veelvoorkomende problemen in bovengrondse en dompelpompsystemen kunnen worden opgelost door oplossingen van Grundfos.

5 modules
0:25:00
  • Gevorderd

92 - Ons grondwater begrijpen

Denkt u wel eens na over het water onder uw voeten – ons grondwater? We spraken met professor Anders Vest Christiansen van de afdeling Geowetenschappen aan de universiteit van Aarhus, om meer te horen over grondwater – en waarom we het niet als vanzelfsprekend kunnen beschouwen.

6 modules
0:30:00
  • Gemiddeld

87 - Inzicht in ons water

Heb je je wel eens afgevraagd waarom water zich zo gedraagt? We hebben met professor Søren Rud Keiding van de Universiteit van Aarhus gesproken om te horen wat water zo speciaal maakt en waarom het essentieel is voor het leven, de mensen, het klimaat en ons voedsel.

MyECADEMY slaat uw cursusgeschiedenis en -prestaties op

Meld u aan met uw Grundfos-account om optimaal van ECADEMY gebruik te kunnen maken. Met MyECADEMY kunt u uw eigen trainingsvoortgang bijhouden en een overzicht krijgen van uw badges en certificaten. Meld u aan en profiteer van volledige toegang tot uw ECADEMY-leerreis.