Log in op ECADEMY om uw voortgang bij te houden

Log in op uw GRUNDFOS-ACCOUNT om de beste ECADEMY-ervaring te krijgen. Met ECADEMY kunt u uw kennis over pompen en pompgerelateerde onderwerpen bijwerken. Als u klaar bent, kiest u hieronder een cursus of leertraject om te beginnen met leren. Als u bent ingelogd, kunt u uw voortgang volgen en badges en diploma\'s ontvangen voor uw prestaties.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

3 modules
0:20:00
  • Gemiddeld

74 - Menglussen en de MIXIT-oplossing

In deze cursus maakt u kennis met menglussen en de vele voordelen hiervan. Daarnaast gaan we ook diep in op de functies en functionaliteiten van de MIXIT-oplossing van Grundfos en kijken we hoe het idee tot stand kwam.

-1 modules
0:08:00
  • Gemiddeld

38 - Extra informatie over circulatiepompen

Krijg meer inzicht in circulatiepompen. Deze module over circulatiepompen is bedoeld om uw kennis over circulatiepompen verder te vergroten, waardoor u beknopte informatie krijgt over hoe u een oude circulatiepomp vervangt en hoe u een ALPHA-stekker monteert.

2 modules
0:15:00
  • Advanced

33 - Een inleiding op Digitale Dosering

In deze ECADEMY-cursus maakt u kennis met digitale dosering en hoe het in verschillende toepassingen wordt gebruikt. U maakt ook kennis met FlowControl Measurement en hoe dit digitale dosering optimaliseert.