Log in op ECADEMY om jouw voortgang bij te houden

Log in op jouw persoonlijke Grundfos ACCOUNT om de beste ECADEMY ervaring te krijgen. Met Grundfos ECADEMY leer je in je eigen tempo over pompen, pompgerelateerde onderwerpen en meer. Er is een ruim aanbod cursussen beschikbaar, waarbij je tevens jouw eigen leertraject kan volgen. Volg eenvoudig je voortgang en prestaties na het voltooien van de verschillende cursussen.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

2 modules
0:08:00
  • Gemiddeld

38 - Extra informatie over circulatiepompen

Krijg meer inzicht in circulatiepompen. Deze module over circulatiepompen is bedoeld om uw kennis over circulatiepompen verder te vergroten, waardoor u beknopte informatie krijgt over hoe u een oude circulatiepomp vervangt en hoe u een ALPHA-stekker monteert.

1 modules
0:05:00
  • Gemiddeld

50 - De Grundfos GO app

In deze ECADEMY-cursus maak je kennis met de Grundfos GO-app. In deze app vind je opties voor de vervanging van duizenden circulatiepompen van allerlei fabrikanten, niet alleen van Grundfos.

7 modules
0:40:00
  • Gemiddeld

37 - Grundfos SQ/SQE

Deze cursus geeft een introductie tot onderwaterpompen voor huishoudelijk gebruik met een focus op de SQ/SQE pomp.

MyECADEMY slaat uw cursusgeschiedenis en -prestaties op

Meld u aan met uw Grundfos-account om optimaal van ECADEMY gebruik te kunnen maken. Met MyECADEMY kunt u uw eigen trainingsvoortgang bijhouden en een overzicht krijgen van uw badges en certificaten. Meld u aan en profiteer van volledige toegang tot uw ECADEMY-leerreis.