Log in op ECADEMY om uw voortgang bij te houden

Log in op uw GRUNDFOS-ACCOUNT om de beste ECADEMY-ervaring te krijgen. Met ECADEMY kunt u uw kennis over pompen en pompgerelateerde onderwerpen bijwerken. Als u klaar bent, kiest u hieronder een cursus of leertraject om te beginnen met leren. Als u bent ingelogd, kunt u uw voortgang volgen en badges en diploma\'s ontvangen voor uw prestaties.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

4 modules
0:20:00
  • Gemiddeld

84 - Waarde toevoegen in HVAC-toepassingen

In deze cursus komt u meer te weten over hoe u toegevoegde waarde kunt creëren met HVAC-installaties in commerciële gebouwen. We onderzoeken hoe hydronische systemen energieverbruik verminderen, hoe geïntegreerde oplossingen en modulaire installaties gebouwprestaties verhogen en hoe gedistribueerde pompinstallaties het HVAC-installatieproces optimaliseren.

3 modules
0:08:00
  • Gevorderd

81 - Pompefficiëntie en vergelijken in GPC

In deze cursus wordt uitgelegd hoe u het Grundfos Product Center kunt gebruiken om het energieverbruik te berekenen aan de hand van levenscycluskosten en leert u hoe u snel pompen kunt vergelijken om de meest energie-efficiënte pomp te vinden.

5 modules
0:10:00
  • Gevorderd

82 - Effectief werken in GPC

In deze cursus wordt uitgelegd hoe het Grundfos Product Center u de mogelijkheid biedt om productinformatie en -gegevens te delen met collega's en klanten, dimensioneringsparameters, afdrukinstellingen en producten op te slaan en hoe dit allemaal ook kan worden gedaan via uw smartphone of tablet.