Kom bij ons voor het oplossen van de water- en klimaatuitdagingen in de wereld terwijl u carrière maakt bij een wereldwijde organisatie.

We zijn samen pioniers op het gebied van verandering

Grundfos is 's werelds meest toonaangevende fabrikant van energiezuinigheid en intelligente wateroplossingen met een jaarlijkse productie van 17 miljoen units, kantoren in meer dan 55 landen en meer dan 19,000 medewerkers wereldwijd. We zijn een echt doelgericht bedrijf, dat er trots op is om water te leveren, waarbij zo weinig mogelijk energie wordt gebruikt.

Wees een pionier

De wereld groeit, en wij ook. In feite moeten we een stap voor zijn, want de wereld rekent op onze oplossingen. We durven dingen te doen die anderen niet doen om de complexe uitdaging van het verplaatsen van water op de meest intelligente manier aan te gaan. Om dit te doen moeten we eerst en vooral profiteren van onze omgeving voor innovatie en langetermijndenken.

Als u bij Grundfos werkt, maakt u deel uit van onze unieke baanbrekende cultuur. Wij stellen u in staat om gewaagde stappen te zetten om nieuwe duurzame oplossingen te creëren. Wij zijn niet alleen medewerkers. Wij zijn pioniers.

Wees onderdeel van de verandering

Onze vaardigheden verplichten ons om baanbrekende oplossingen te bedenken voor water- en klimaatuitdagingen in de wereld en de kwaliteit van leven voor mensen te verbeteren. We geloven dat innovatie niet alleen een zakelijke kans is, maar ook een verplichting. En wat voor ons echt belangrijk is: niet de winst op korte termijn, maar de impact die we hebben. We hebben de vastberadenheid en de kracht om de norm te stellen voor de industrie en de maatschappij als geheel.

Onderdeel worden van Grundfos: ook u kunt aan deze verandering meehelpen, ongeacht uw rol. We zijn niet alleen pioniers. We zorgen ook voor doorbraken.

Samen naar succes

Vanaf de eerste dag zult u ervaren dat u deel uitmaakt van één groot, krachtig team. We geven de industrie vorm omdat we de juiste geest, de handen en de harten hebben. Alleen kunt u fantastische dingen doen, maar samen kunnen we het slimmer, sneller en spannender doen.

Verantwoordelijk, behulpzaam en zorgzaam zijn maakt deel uit van onze identiteit. Dit maakt ons uniek als bedrijf en als werkplek. We zitten er samen in, en we kunnen altijd op elkaar rekenen. We slagen samen.

 

Lees meer over het leven bij ons, onze duurzaamheidsaanpak en hoe we samen pionieren om verandering tot stand te brengen.

Ontmoet Brad

Brad Slagle, Key Account Manager

"Ik ben de schakel tussen Grundfos en onze klanten, door twee sets kernwaarden op elkaar af te stemmen en oplossingen aan te bieden. Grundfos heeft een fantastische bedrijfscultuur met waarden die ik waardeer bij een werkgever. Het is een echte familie-omgeving."

Groei met ons mee

We streven ernaar om het hoogste potentieel in al onze mensen te ontdekken en te laten groeien. Voortdurend stimuleren we leren en ontwikkelen, en streven we naar een inspirerende omgeving die persoonlijke en professionele groei mogelijk maakt.

We geloven dat onze sleutel tot succes is om onze medewerkers in staat te stellen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren, en daarom werken we continu aan het verbeteren van de leeromstandigheden binnen onze organisatie. We streven ernaar om onze medewerkers directe toegang te geven tot kennis en zelfontplooiing, zodat ze werkend kunnen leren - waar en wanneer dit nodig is. We bieden geavanceerde leertechnologie en een breed scala aan cursussen, digitale leermogelijkheden en ontwikkelingsprogramma's.

Lees meer over uw ontwikkelingsmogelijkheden bij Grundfos

Ons wervingsproces

Bij het doorlopen van het proces om bij Grundfos te komen werken, willen we dat u de best mogelijke ervaring heeft en dat u die ervaring meeneemt, ongeacht het resultaat van het wervingsproces. Houd er rekening mee dat u lokale variaties in ons proces kunt tegenkomen, afhankelijk van de regio of het land en het type baan waarvoor u solliciteert. De stappen van ons wervingsproces zijn:

  • Screenen van uw sollicitatie en CV
  • Interviews
  • Referenties
  • U informeren over de uitkomst

Duik in elke stap door onze wereldwijde pagina te bezoeken

Maak een talentprofiel om op de hoogte te blijven van carrièremogelijkheden, meld u aan voor job-alerts, en geef onze recruiters toegang om uw CV te koppelen aan openstaande posities.