Installatie en inbedrijfstellen van MIXIT

De installatie en inbedrijfstelling zijn aanzienlijk makkelijker dankzij de MIXIT oplossing omdat slechts twee componenten nodig zijn. Ook het instellen en regelen is bijzonder gebruiksvriendelijk. Menggroepen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst en bij de installatie van de besturingseenheid zijn in totaal acht verschillende opstellingen mogelijk vanwege de versies met een linker- of rechterpoort voor de retourverbinding.

De baanbrekende menggroep oplossing

Of u nu een aannemer, facilitair manager of installateur bent, een 50% snellere installatie en inbedrijfstelling maakt natuurlijk een groot verschil. Voor verwarming of koeling, op kleine of grote schaal, er is een MIXIT voor elke klus. Bekijk de video voor meer informatie.

Hoe hebben we het makkelijker gemaakt?

MIXIT heeft een simpel, intuïtief display waarmee het inbedrijfstellen makkelijk en direct op het apparaat zelf kan worden uitgevoerd. Maar inbedrijfstelling is het allerhandigst met behulp van de configuratiewizard in de Grundfos GO Remote App.

Makkelijke inbedrijfstelling met Grundfos GO Remote

Doordat alle onderdelen van slechts één leverancier afkomstig zijn is de inbedrijfstelling en integratie nog nooit zo makkelijk geweest. De Grundfos GO Remote app neemt je stapsgewijs mee door het eenvoudige inbedrijfstellingsproces, zodat de klus twee keer zo snel is geklaard als normaal.

Waar kan ik Grundfos GO vinden?

Grundfos GO maakt alles makkelijker: zo kun je pompen regelen op afstand, profiteer je van eenvoudige en betrouwbare installatie, inbedrijfstelling en onderhoud, en bespaar je tijd op de rapportage. Het is een app die je kunt downloaden op je smartphone of tablet, dus zoek hem op in de appstore of klik op de onderstaande link.

Meer weten over MIXIT?

Heb je nog vragen over MIXIT of wil je hulp bij het ontwikkelen van een toepassing met MIXIT? Vul het formulier in en een van onze experts neemt contact met je op.