O nama

Upoznajte Breda - našeg kolegu sa terena

Brad Slagle, Menadžer za ključne kupce

 

Reč, dve o meni

Nakon što sam završio fakultet, počeo sam da radim u velikoj firmi u Misuriju, gde sam stekao radno iskustvo pre nego što sam se 2014. pridružio Grundfosu kao Inženjer za aplikacije. Zatim, tri godine sam proveo u Čikago District-u radeći kao Mendžer prodaje, nakon čega sam odlučio da se vratim kući u Kansas City, gde sam radio kao Mendžer za ključne kupce.

Vrhunski proizvod je ono što nas izdvaja od konkurencije, ali sam otvoren i da naše ideje i smernice uskladim sa potrebama kupaca.
Brad Slagle

Kako pravim razliku u poslovanju

Ja predstavljam sponu između Grundfosa i naših klijenata za industrijsku obradu vode. Vrhunski proizvod je ono što nas izdvaja od konkurencije, ali sam otvoren i da naše ideje i smernice uskladim sa potrebama kupaca. Ja sam veza između Grundfosa i naših kupaca, usklađujući dva skupa osnovnih vrednosti i nudeći rešenja, istovremeno.

Nakon što sam uspeo da objedinim ono što sam naučio o prečišćavanju vode i Grundfosu iz svojih prethodnih iskustva u okviru inženjeringa i prodaje, i ta saznanja primenim na trenutnoj poziciji na kojoj radim, postao sam prilično uspešan u svom poslu. I to je bilo prepoznato. Moje najveće postignuće do sada bilo je izbor za program „Reach for the Stars“ u 2018. godini - globalni program za prepoznavanje talenata. Pozvan sam sa suprugom da odem u Portugal kako bih učestvovao u projektu - to je bilo zaista sjajno i nešto čega ću se uvek rado sećati.

Šta me pokreće

Pokreće me to što volim da učim. Ustajanje iz kreveta svakog dana sa saznanjem da mogu da naučim nešto novo, i budem bolji, je nešto što zaista cenim u Grundfosu. Putovanja ponekad mogu biti naporna, ali ja uživam u svojoj ulozi, a posebno u ljudima sa kojima radim - ljudima sa kojima svakodnevno komuniciram, i odnosima koje sam izgradio u Grundfosu, ne samo lokalno, nego i na globalnom nivou. Rad sa kupcima je poput zagonetke koju morate rešiti - kako se izdvojiti, i diferencirati sebe i Grundfos od konkurencije. A to je nešto što se stalno menja, jer uvek su tu novi projekti i novi ljudi. Za mene to ima veliku vrednost i zbog toga sebe vidim u Grundfosu još dugi niz godina. 

Grundfos ulaže dosta resursa i stavlja akcenat na obezbeđivanje sigurnog i poželjnog mesta za rad. Uz porodicu o kojoj treba brinuti, raznovrsnost beneficija koje Grundfos pruža svojim zaposlenima predstavlja veliki plus za ovu kompaniju. Osim prodaje dobrog proizvoda ili nuđenja inovativnih rešenja, mnogo se sjajnih stvari događa iza kulisa.

Posebna kultura 

Grundfos ima sjajnu kompanijsku kulturu i vrednosti koje cenim kod poslodavca. Kao prvo, to je porodično okruženje u kojem su ljudi otvoreni i uvek spremni da pomognu. Voljni su da uče i da te nauče. To je veoma inspirativno i ohrabrujuće okruženje u kojem možete mnogo da naučite. Nemam klasično inženjersko predznanje, ali Grundfos mi je pružio priliku da budem inženjer. Grundfos je prepoznao šansu i zaposlio me, čime je otvorio vrata i odveo me na mesta koja druge firme nikad nisu.

Zanimljivost

Jednom sam pogodio homerun Maxa Scherzer-a, najboljeg bacača u bejzbolu.

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama