Inovacije

Inovacije su sila koja stoji iza sposobnosti kompanije Grundfos da pruži vrednost i uticaj.


Mi činimo stvari koje drugi ne mogu ili se ne usuđuju

Inovacije su uvek bile pokretačka snaga uspeha kompanije Grundfos a pionirski duh je dominirao dušom našeg poslovanja od 1945. godine, kada je Paul Du Jensen izumeo svoju prvu pumpu.

Imamo istoriju hrabrih poteza, neprekidno korak ispred. Ovo je okosnica naše kompanije i način kako smo globalizovali poslovanje, uspeli da postepeno prevaziđemo proizvodnju pumpi i ostanemo na čelu naše industrijske oblasti.

Danas, inovacije ostaju važnije nego ikad jer nas vode u budućnost i ispunjavaju našu svrhu: "Mi pružamo pionirska rešenja za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime i poboljšavamo život ljudi".

Stoga su inovacije ključ našeg poslovanja, od samog početka i pomažu nam da poboljšamo budućnost sveta.

Mi volimo ideje

Uvek smo otvoreni za razmatranje ideja sa pojedincima i drugim kompanijama i organizacijama. Više ste nego dobrodošli da podelite svoje ideje za bolju ponudu ispod i započnete razgovor sa nekim iz našeg tima.

Jedva čekamo da vas čujemo. Hajde da uvedemo inovacije zajedno!

Svrha poslovanja je naša suština

Voda je uvek bila srce i duša kompanije Grundfos. Zbog toga smo posvećeni pionirskim rešenjima za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime i poboljšanju života ljudi. Ova svrha poslovanja je u središtu svega što radimo i ima podršku naših šest osnovnih vrednosti.