Naši partneri

Najviše ciljeve postižemo kroz saradnju sa našim kupcima, dobavljačima i partnerima. Zajedno ostvarujemo napredak.


Partneri su nam sve

Snažno zavisimo od strateškog partnerstva, saradnje sa našim partnerima u vezi inovacija i pronalaženja rešenje za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime. Sve nas pokreće snaga vode i budućnosti koju ona može da oblikuje.

Strukturisano prema vašim potrebama

Naša svrha poslovanja je jasna. Doprinosimo globalnoj održivosti razvijanjem tehnologija koje poboljšavaju kvalitet života i brinu se o planeti. Da bismo ovo postigli, moramo imati jasnu komunikaciju sa našim kupcima. I zato obavljamo poslovanje uz četiri globalna sektora kupaca – Usluge za poslovne objekte, Usluge za objekte domaćinstva, Industrija i Vodosnabdevanje.

Dobavljači

Društvena odgovornost i održivost su duboko usađeni u našu DNK. Osećamo se obavezanim da preuzmemo odgovornost za vodu, zaštitimo je i unapredimo je kroz neumorne inovacije. Ovaj mentalni sklop je od suštinskog značaja za izgradnju i razvoj odnosa od poverenja sa našim dobavljačima.

Strateška partnerstva

Šta je idealan strateški partner? Kompanija sa stručnošću svetske klase? Snažnom vizijom? Ili kompanija koja doprinosi društvu? Idealno to bi bilo sva tri. Verujemo da ako sposobnost postoji, možemo načiniti razliku i kreirati trajan uticaj. Partnerstvo uspeva kada radimo zajedno i dopunjujemo međusobnu stručnost. Zato što zajedno, možemo pružiti veliku vrednost. Zajedno, možemo usmeriti promenu.

Svrha poslovanja je naša suština

Voda je uvek bila srce i duša kompanije Grundfos. Zbog toga smo posvećeni pionirskim rešenjima za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime i poboljšanju života ljudi. Ova svrha poslovanja je u središtu svega što radimo i ima podršku naših šest osnovnih vrednosti.

Sponzorstva

Optimistični smo u pogledu budućnosti vode. I to nije samo slepi optimizam; on je izgrađen na decenijama iskustva. Ali da bi raširili svest o našim rešenjima, potrebno je da dopremo što je dalje moguće. Ponosno se angažujemo unutar sponzorstava i bliske saradnje da bismo proširili poruku i pokazali da postoji prilika u svakoj kapi.

Članstva

Kao deo naše tekuće misije unapređenja toka vode, članovi smo nekoliko udruženja koja podržavaju planove u oblasti vodosnabdevanja i energije. Kroz ova članstva cilj nam je da se aktivno uključimo u diskusiju i poboljšanje rešenja u oblasti vodosnabdevanja i klime širom sveta i da budemo vodeći glas u društvu.

Voda u zajednici

Potreban vam je partner koji vam može pomoći da pružite pristup čistoj vodi za milione ljudi u zapostavljenim zajednicama? Uz našu poslovnu jedinicu SafeWater, cilj nam je da transformišemo lošu sreću ovih zajednica kroz poslovno održiva pametna rešenja vodosnabdevanja koja doprinose boljoj budućnosti za sve.