Digitale catalogus

Bekijk onze catalogus online

De iPaper-versie kunt u direct op elk type apparaat lezen, zonder te downloaden: pc's, tablets, smartphones, etc.

Hier zijn enkele tips voor het navigeren van de prijslijst:

  • De index bevat koppelingen naar productnamen en paginanummers

  • Een alfabetische index maakt het mogelijk om onmiddellijk de locatie van het product in het bestand te lokaliseren. Ook hier zijn de productnamen en paginanummers klikbaar en brengen ze u rechtstreeks naar de juiste pagina

  • Vanaf elke pagina kunt u terugkeren naar de samenvatting door op de link bovenaan in de kop te klikken

  • Een klik op het artikelnummer, brengt u onmiddellijk naar Grundfos Product Center.

  • De online catalogus biedt ook een zoekmachine. Klik op het vergrootglas in de rechterbovenhoek om uw zoekwoorden te typen. Alle pagina's met deze sleutelwoorden worden weergegeven als een resultaatregel. Klik op de miniaturen om naar de pagina te gaan.

BEKIJK ONZE CATALOGUS 2023 ONLINE 

Download de Grundfos cataloog (PDF) en/ of prijslijst van Grundfos (Excel) en ontvang updates

Wat betreft de doorkijkversie, de pdf-versie behoudt alle actieve links: in de samenvatting, in de alfabetische index, alle links naar het Grundfos Product Center bij het klikken op de artikelcode enz. .

Door het pdf-formaat is het document ook compatibel met alle pc's, tablets en mobiele telefoons. Maar zonder internetverbinding werken de links naar GPC en Extranet natuurlijk niet meer. Als je de keuze hebt, gebruik dan liever een snelkoppeling naar de online doorkijkversie dan het pdf-bestand.

Ik zou graag de Grundfos cataloog in PDF en/ of prijslijst in Excel-formaat ontvangen en me abonneren op e-mailmeldingen, zodat ik geen updates mis van de Grundfos Bellux-prijslijst. Vul dan onderstaand formulier in.