Waarde toevoegen in HVAC-toepassingen

84 - Waarde toevoegen in HVAC-toepassingen

In deze cursus komt u meer te weten over hoe u toegevoegde waarde kunt creëren met HVAC-installaties in commerciële gebouwen. We onderzoeken hoe hydronische systemen energieverbruik verminderen, hoe geïntegreerde oplossingen en modulaire installaties gebouwprestaties verhogen en hoe gedistribueerde pompinstallaties het HVAC-installatieproces optimaliseren.

Start de cursus

Cursus overzicht

Modules
Modules: 4
Doorlooptijd
Doorlooptijd: 20 minuten
Moeilijkheid
Moeilijkheid: Gemiddeld

Cursus overzicht

00:02:54

Hoe hydronische systemen voor HVAC-installaties energieverbruik verminderen

In deze module gaan we dieper in op de vraag waarom hydronische warmte/koude-installaties het binnenklimaat, het comfortniveau en efficiëntie kunnen verbeteren. U komt erachter hoe u tot 35% hogere energie-efficiëntie realiseert.

00:03:46

Hoe geïntegreerde HVAC-oplossingen de prestaties van uw gebouw verhogen

Met deze module geven we u de kennis en achtergrondinformatie die u nodig heeft om de prestaties van uw HVAC-installatie te optimaliseren en oplossingen te vinden om de efficiëntie te verbeteren. U leert hoe u kostenbesparingen tot 25% kunt realiseren met een Grundfos MIXIT menglusinstallatie in plaats van andere, traditionele oplossingen.

00:03:48

Hoe modulaire HVAC-installaties de prestaties van uw gebouw verhogen

In deze module werpen we een blik op de vraag hoe u problemen vermijdt bij het ontwerpen, selecteren en dimensioneren van HVAC-onderdelen en hoe om te gaan met slecht presterende of defecte specificaties. U komt meer te weten over de modulaire oplossingen van Grundfos, die tot 50% minder ruimte innemen en zo het verhuurbare oppervlak van het gebouw maximaliseren.

00:02:55

Hoe gedistribueerde pompinstallaties het HVAC-installatieproces optimaliseren.

In deze module krijgt u meer kennis en achtergrond over het installeren, inbedrijfstellen en integreren van uw HVAC-installatie in een BMS-systeem. U leert hoe de gedistribueerde pompoplossingen van Grundfos dit proces versnellen en vergemakkelijken door balanceer- en regelkleppen overbodig te maken.

Test uw kennis

Beantwoord enkele vragen om te testen wat u heeft geleerd