De MAGNA3 installeren en instellen

Bekijk hoe je de MAGNA3-circulatiepomp installeert en instelt.

Eenmaal de MAGNA3 stevig op zijn plaats zit, begint u met de nieuwe klemringschroef los te maken zodat u de pompkop kunt draaien. De pompkop moet altijd in de 3 uur-positie staan omdat de MAGNA3 luchtgekoeld is.

Als de pomp moet worden aangesloten op een controle- en monitoringsysteem, hoeft u alleen maar de geschikte CIM-module te plaatsen. Dit is een eenvoudige taak en is een geweldige verbetering ten opzichte van de tijd waarin u een afzonderlijke CIU-box op de muur naast de pomp moest plaatsen. MAGNA3 communiceert via draadloze radio terwijl MAGNA3 Model E bluetooth gebruikt. Hierdoor is MAGNA3 snel en eenvoudig te installeren via de Grundfos Go-app. Is het mogelijk om MAGNA3 alleen via het pompdisplay in te stellen? 

Stel uw taal in Datum en tijd. Selecteer vervolgens de besturingsmodus. De standaardinstelling is AUTOADAPT. Dit is de aanbevolen instelling voor radiatorsystemen met 2 leidingen. Voor begeleide installatie, kies 'ga naar toepassingswizard' en raadpleeg het boekje voor illustraties van de verschillende toepassingen.

Door 'automatisch' te kiezen, gaat de pomp in de AUTOADAPT-modus Of u kunt ervoor kiezen om handmatig een taakpunt te selecteren. Voer debiet en druk in en een samenvatting van het resultaat wordt weergegeven.

U vindt de toepassingen onder 'assist' als u een andere toepassing moet selecteren. 

U kunt 'status' kiezen om belangrijke parameters te zien. Raadpleeg het boekje voor meer informatie. Met Grundfos GO kunt u voorkomen dat de pompinstellingen worden gewijzigd door het instellingenmenu te deactiveren. Dit kan gemakkelijk weer worden ingeschakeld indien nodig. 

Wanneer u klaar bent, kunt u Grundfos GO gebruiken om een rapport te genereren en te verzenden naar uw klant ter plaatse.

Cursus overzicht

Modules
Modules: 4
Doorlooptijd
Doorlooptijd: 20 minuten
Moeilijkheid
Moeilijkheid: Gevorderd