De SOLOLIFT2 C-3

Maak kennis met de SOLOLIFT2 C-3 en de vele voordelen ervan.

Met de Grundfos Sololift2 C-heeft u 360 graden toegang tot de verticale en horizontale uitlaat en inlaat. Dit geeft u maximale flexibiliteit zelfs bij het uitvoeren van installaties of vervangingen in nauwe ruimtes.

Het startniveau is aanpasbaar, zodat u controle heeft over wanneer de pomp start. Bij ‘hoog niveau‘ start de pomp later, en dus minder vaak. Dit is ideaal voor toepassingen zoals vaatwassers, wasmachines en badkuipen.

Bij ‘laag niveau‘ start de pomp sneller, wat terugloop kan voorkomen bij douchetoepassingen. Het apparaat kan water van 90° tot 30 minuten lang aan waardoor hij perfect is voor wasmachines.

De C-3 heeft een flexibele interne koppeling wat geluid en trillingen dempt en het onderhoud vergemakkelijkt. De C-3 heeft vrije doorgang voor vaste vuildelen tot 20 mm en een aflopend ontwerp dat neerslag voorkomt.

Het noodlozingssysteem maakt onderhoud makkelijker en het apparaat is in zijn geheel ontworpen met oog op makkelijke toegang voor wanneer onderhoud nodig is. Dat is de Sololift2, C-3. Van Grundfos. 

Cursus overzicht

Modules
Modules: 5
Doorlooptijd
Doorlooptijd: 20 minuten
Moeilijkheid
Moeilijkheid: Gevorderd