De SOLOLIFT2 WC-3

Maak kennis met de SOLOLIFT2 WC-3 en ontdek de vele voordelen ervan.

Met de Grundfos Sololift2 WC-heeft u 360 graden toegang tot de verticale en horizontale uitlaat en inlaat, voor maximale flexibiliteit, zelfs bij installatie in nauwe ruimtes.

De zware vuilverwerkingscomponent kan met gemak verschillende sanitaire producten aan waar andere apparaten moeite mee zouden kunnen hebben. Vochtige doekjes kunnen echter schade toebrengen aan de pomp.

Dankzij de speciale wikkeling levert de krachtige motor een uitzonderlijk hoog koppel voor een degelijke en betrouwbare werking. De WC-3 heeft een drukschakelaar zonder bewegende onderdelen die makkelijk toegankelijk is en het onnodig maakt om de motor-pompeenheid uit elkaar te halen voor onderhoud.

Een optioneel easy-fit alarm geeft een hoorbaar signaal als verstopping optreedt. Een flexibele interne koppeling dempt het geluid en trillingen en vergemakkelijkt het onderhoud

Mocht er verstopping optreden dan kan de speciale ontstoppingsfunctie het probleem vaak oplossen zonder dat er een monteur hoeft te worden gebeld. En als er onderhoud nodig is maakt het noodlozingssysteem het onderhoudsproces makkelijker.

Sterker nog: het hel apparaat is ontworpen met oog op makkelijke toegang door onderhoudsdeskundigen. Voor installateurs is het mooiste nog dat één enkele motor-pompeenheid op alle Sololift2 modellen past.

Door simpelweg deze eenheid te vervangen kunt u 99% van alle potentiële problemen oplossen. Dat is de Sololift2, WC-3. Van Grundfos. 

Cursus overzicht

Modules
Modules: 5
Doorlooptijd
Doorlooptijd: 20 minuten
Moeilijkheid
Moeilijkheid: Gevorderd