Hoe u Grundfos circulatiepompen verkoopt

U bent deskundig installateur en weet al waarom u een ALPHA-pomp moet kiezen voor huishoudelijke taken en een MAGNA voor grotere gebouwen. Maar als u de voordelen aan uw klant moet verkopen, dan hebben we het u gemakkelijk gemaakt met onze beknopte pompgidsen.

ALPHA3

De nieuwe ALPHA3 is de volgende generatie binnen huishoudelijke circulatiepompen. Ontdek wat dit voor klanten betekent, van onovertroffen energie tot uitzonderlijk ruimtecomfort.

ALPHA2

De nieuwe ALPHA2 maakt waterzijdig inregelen op basis van debiet snel en eenvoudig. Zie hoe huiseigenaren hiervan kunnen profiteren, met grotere energiebesparingen en rendement.

ALPHA1 L

De nieuwe ALPHA1 L is de oplossing voor vrijwel elke vervanging. Ontdek hoe dit waarde voor de klant toevoegt in de vorm van prijs, prestaties en betrouwbaarheid.

ALPHA1

De ALPHA1 is het betaalbare antwoord als u zoekt naar een rendabele en toch zeer goed presterende circulatiepomp. Ontdek meer over energie-optimalisatie met eenvoudige installatie en meerdere bedrijfsmodi.

MAGNA3

De nieuwe MAGNA3 is het complete pakket als het gaat om verwarming en koeling. Bekijk wat dit voor uw klanten betekent, van lange levensduur tot minder leidingwerk.

MAGNA1

De MAGNA1 is de perfecte keuze in vervangingssituaties in grotere gebouwen. Ontdek meer over onze vervangende circulatiepomp met eenvoudige integratie.

Bekijk alle circulatiepompen van Grundfos

Grundfos circulatiepompen zijn ontworpen voor het beste rendement in hun klasse met weinig onderhoud. In vergelijking met conventionele circulatiepompen reduceren ze het energieverbruik met maximaal 80%, terwijl ze geluidsarme prestaties leveren. Hier kunt u de juiste circulatiepomp vinden voor de recirculatie van uw verwarmingswater, koelwater en tapwater.