Artikel

Lichte BIM-assets

Het bouwen van een lichter, tijdbesparend BIM-project

BIM - oftewel Building Information Modeling - biedt een levensechte simulatie van alle taken met betrekking tot het ontwerp, de bouw, de inbedrijfstelling en de exploitatie. Om te zorgen dat uw workflow niet enorm wordt vertraagd heeft Grundfos doelbewust BIM-assets ontwikkeld om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Met het model heeft u toegang tot alle relevante service- en onderhoudsinformatie.

Bekijk de video terwijl onze expert u door de algehele aanpak van BIM bij Grundfos leidt en u kennis laat maken met het concept van Grundfos BIM-assets.

 

Download BIM-assets

Het Grundfos Product Center bevat een uitgebreide bibliotheek met gratis downloads van BIM-assets voor Autodesk Revit zodat u nauwkeuriger ontwerpen kunt maken. Bekijk de video en zie hoe u in een handomdraai Grundfos BIM-assets kunt vinden.

Download Grundfos BIM-assets op:

Leer meer over Building Information Modeling in de Grundfos Ecademy

U kunt uw BIM-kennis opfrissen met een basisintroductie en meer leren over de voordelen van planningssjablonen en datastandaarden. Bovendien kunt u meer te weten komen over LOD-specificaties in Building Information Modeling.

Andere verwante artikelen en inzichten

Vind verwante artikelen met onderzoek en inzichten van Grundfos.

Verwante toepassingen

Vind toepassingen van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.

Verwante producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.