Techniek handboek

Klik hier voor de technische handleiding: Ontzilting

Ontzilting is het proces dat wordt gebruikt om zout water (zeewater, brak water of zout grondwater) om te zetten in zoet water om het geschikt te maken voor menselijke consumptie of gebruik. De meeste belangstelling voor ontzilting gaat tegenwoordig uit naar het ontwikkelen van rendabele manieren om zoet water te leveren voor menselijk gebruik in gebieden waar de beschikbaarheid van zoet water beperkt is of wordt.

Download de technische handleiding en leer meer over de verschillende ontziltingsmethoden, hoe omgekeerde osmose (RO) werkt, de inname bij waterzuivering, de afvoer van pekel, behandeling en distributie van permeaat, regelsystemen en controle van de waterkwaliteit.

Download hier de handleiding 

Onze technische handleiding helpt u de meest kritische aspecten van uw project te begrijpen. Vul het onderstaande formulier in en we sturen u een e-mail met onmiddellijke toegang.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Andere verwante artikelen en inzichten

Vind verwante artikelen met onderzoek en inzichten van Grundfos.

Verwante toepassingen

Vind toepassingen van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.

Gerelateerde producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.