Techniek handboek

Klik hier voor de technische handleiding: Drukverhoging van water in utiliteitsgebouwen

Het opvoeren van water is een voor de hand liggend gebied om te optimaliseren in utiliteitsgebouwen, maar het verschil tussen drukverhogingssystemen kan aanzienlijk zijn, met aanzienlijke energieverspilling tot gevolg.

Als u bezig bent met het ontwerpen en engineeren van drukverhoging van water in utiliteitsgebouwen, dan leidt deze technische handleiding u door de voor- en nadelen van drukverhogingssystemen, zoals enkelvoudige drukverhogingssystemen en oplossingen die in zones verdeeld zijn, en het belang van het dimensioneren van de juiste pompen.

Download hier de handleiding 

Onze technische handleiding helpt u de meest kritische aspecten van uw project te begrijpen. Vul het onderstaande formulier in en we sturen u een e-mail met onmiddellijke toegang.

De juiste druk op alle verdiepingen

Toenemende verstedelijking betekent meer mensen in hogere gebouwen. Dit maakt het nog belangrijker om te zorgen voor de juiste waterdruk vanuit de kraan, en voor de juiste werking van koeltorens.

Minder energieverspilling

Aangezien gebouwen in het algemeen voor 40% bijdragen aan het wereldwijde energieverbruik, is drukverhoging van water in hoge gebouwen een goede plek om naar deze voordelen van energieoptimalisatie te zoeken.

Word expert in slechts een paar klikken

Bespaar tijd in uw dagelijkse werkzaamheden door uw vaardigheden, uw know-how en uw werkzaamheden te verbeteren met het online trainingsplatform ECADEMY.

Klik op een cursus hieronder om direct met uw training te beginnen.

Andere verwante artikelen en inzichten

Vind verwante artikelen met onderzoek en inzichten van Grundfos.

Verwante toepassingen

Vind toepassingen van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.

Verwante producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.