Grundfos iSOLUTIONS

Sluit aan op real-time bewaking, afstandsbediening, storingsvoorspelling en systeemoptimalisatie

Sluit aan op de toekomst van intelligente pompsystemen

Grundfos iSOLUTIONS brengt een nieuw tijdperk van intelligentie naar pompsystemen en watertechnologie, met oplossingen die niet naar de afzonderlijke componenten kijken maar die het hele systeem optimaliseren.

Gebaseerd op onze grondige kennis van water maakt Grundfos iSOLUTIONS gebruik van intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten. Samen zorgen ze voor real-time bewaking, besturing op afstand, storingsvoorspelling en systeemoptimalisatie om u te helpen een nieuw prestatieniveau te bereiken.

Maximaliseer prestaties met bruikbare inzichten

Grundfos iSOLUTIONS biedt een slimme en gemakkelijke manier voor connectiviteit met plug-&-play-oplossingen die verbinding maken met vrijwel elk bewakingssysteem en bruikbare data-inzichten verschaffen. Bekijk de film om te zien hoe onze oplossingen u helpen de systeemeisen te begrijpen en de prestaties te optimaliseren.

Ontdek concrete voorbeelden

Grundfos iSOLUTIONS levert applicatiespecifieke oplossingen die gegevens omzetten in inzichten en acties, waardoor betrouwbaarheid, eenvoud en voorspelbaarheid toeneemt. Bekijk de film om enkele voorbeelden te zien van hoe Grundfos iSOLUTIONS uw dagelijkse workflow kan verbeteren en de systeemprestaties kan maximaliseren.

Conditiebewaking

Ontdek hoe conditiebewaking de Deense voedselproducent Danish Crown hielp bij het reduceren van de OPEX met 30% en de werkzaamheden gemakkelijker maakte. Bekijk de film en leer meer.

Grundfos iSOLUTIONS CLOUD voor afvalwaternetwerken

Ontdek hoe deze cloudgebaseerde oplossing de activiteiten in uw afvalwaternetwerk kan optimaliseren en u kan helpen met het besparen van energie, arbeids- en onderhoudskosten.

Utiliteitsgebouwen

Zie hoe intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten met Grundfos iSOLUTIONS de basis vormen voor intelligente systemen in utiliteitsgebouwen. Leer hoe u de complexiteit van het systeem kunt verminderen en optimale prestaties, comfort, besturing en energiezuinigheid kunt garanderen voor elke toepassing.

Industrie

Grundfos iSOLUTIONS levert intelligente pompen, cloud-connectiviteit en digitale diensten voor industriële toepassingen zoals waterzuivering, industriële koeling, ketels en wassen & reinigen. Ontdek hoe u uw hele systeem kunt besturen, bewaken en optimaliseren, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen.

Watervoorziening en afvalwater

Grundfos biedt een breed scala aan intelligente pompen, oplossingen en diensten die zijn ontworpen voor toepassingen voor de watervoorziening en afvalwater. Ontdek hoe Grundfos iSOLUTIONS waterbedrijven helpt bij het waarborgen van de betrouwbaarheid en het optimaliseren van de prestaties in het hele systeem door meer gebruik te maken van real-time gegevens.