Artikel

Overal ter wereld uw MIXIT binnen handbereik met Grundfos BuildingConnect

MIXIT bevat een gratis monitoringoplossing op Grundfos BuildingConnect met kaart en schematisch overzicht, temperatuur, ventielopening, eenvoudige alarmen en andere systeeminformatie. Alle informatie wordt verstrekt op het intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform Grundfos BuildingConnect.

Bovendien kan uw MIXIT eenvoudig worden geüpgraded naar een professionele versie met volledige monitoring, bediening op afstand, trendgegevens, analyses, nuttige alarmen en gebruikersbeheer. Het upgraden van de MIXIT verloopt naadloos, en u kunt upgraden naar Grundfos BuildingConnect Professional door middel van een CONNECT Upgrade of rechtstreeks via het BuildingConnect-platform, dus u hoeft de hardware niet te upgraden of iets dergelijks.

MIXIT is eenvoudig te integreren in Grundfos BuildingConnect door de MIXIT-oplossing met het internet te verbinden via een Ethernet-stekker (RJ45) en een gebruikersvriendelijke inbedrijfstellingswizard in Grundfos GO Remote App leidt u door het proces, zodra de inbedrijfstellingswizard in de GO Remote App is gedaan u eenvoudig de unieke identificatiecode in te voeren die u in de wizard in het BuildingConnect-platform invoert of aan een locatie toevoegt en dan is uw MIXIT verbonden met Grundfos BuildingConnect.

Realtime monitoring en alarmen

MIXIT bevat een gratis monitoringoplossing op Grundfos BuildingConnect. Bekijk deze video voor meer informatie.

MIXIT op BuildingConnect biedt

  • Gratis monitoringoplossing inbegrepen bij alle MIXIT’s
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk platform
  • Extra functionaliteit wanneer u upgradet naar BuildingConnect Professional
  • Geen extra hardware nodig
  • Eenvoudige en naadloze integratie

Ga naar de BuildingConnect-portal

Uw toegang tot het innovatieve bouwintelligentieplatform dat realtime monitoring- en besturingsoplossingen binnen handbereik heeft.

Verwante producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.