Artikel

Uw MIXIT overal ter wereld binnen handbereik met Grundfos BuildingConnect

MIXIT bevat een gratis monitoringoplossing met kaart en schematisch overzicht, temperatuur, ventielopening, basis alarm- en andere systeeminformatie. Alle informatie wordt geleverd in het intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform Grundfos BuildingConnect.

Upgraden naar een professionele versie met volledige monitoring, bediening op afstand, trendgegevens, analyses, nuttige alarmen en gebruikersbeheer is mogelijk. De MIXIT upgrade naar Grundfos BuildingConnect Professional verloopt naadloos door middel van een CONNECT Upgrade of rechtstreeks via het BuildingConnect-platform. De hardware hoeft u niet te upgraden. 

MIXIT is eenvoudig te koppelen met Grundfos BuildingConnect door een ethernetstekker (RJ45) op het internet aan te sluiten. De gebruiksvriendelijke instellingswizard in Grundfos GO Remote App begeleidt het proces. Vervolgens voert u eenvoudig de unieke identificatiecode in die in de wizard wordt verstrekt in het BuildingConnect-platform. Maak een nieuwe aan of voeg er een toe aan een locatie en vervolgens is uw MIXIT verbonden met Grundfos BuildingConnect.

Realtime monitoring en alarmen

MIXIT heeft een gratis monitoringsoplossing met Grundfos BuildingConnect Bekijk de video.

MIXIT op BuildingConnect biedt

  • Gratis monitoringoplossing inbegrepen bij alle MIXIT’s
  • Intuïtief en gebruiksvriendelijk platform
  • Extra functionaliteit bij upgrade naar BuildingConnect Professional 
  • Geen extra hardware nodig 
  • Eenvoudige en naadloze integratie

Naar de BuildingConnect Portal

Direct toegang tot het innovatieve building intelligence-platform dat realtime monitoring- en beheer binnen handbereik brengt.

Gerelateerde producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.