Ontmoet de expert

Geoptimaliseerde afvalwatersystemen voor utiliteitsgebouwen

De grootste uitdagingen voor afvalwatersystemen in utiliteitsgebouwen zijn verstopping en het falen van niveauschakelaars. Grundfos iSOLUTIONS voegt intelligentie toe aan de pomp en aan het systeem, en helpt om deze uitdagingen aan te gaan.

Grundfos iSOLUTIONS is onze aanpak om de optimale combinatie van pompen, aandrijvingen en hulpcomponenten voor de specifieke toepassing te leveren, met kennis en ervaring gecombineerd met speciale eigenschappen en functies. Grundfos iSOLUTIONS combineert eisen van de klant, applicatie-expertise en intelligent pompontwerp voor optimale prestaties en keuze van de apparatuur.

 

Ontmoet de expert

Bekijk de film en hoor hoe een Grundfos dompelbare AUTOADAPT-afvalwaterpomp met zelfregelende ingebouwde sensoren automatisch reageert op het afvalwaterniveau in de pompput. Grundfos-opvoerinstallaties maken gebruik van een ingebouwde niveausensor die werkt met een druksensor, waardoor het mogelijk is om de installatie te bewaken en te besturen. Grote bolvormige vrije doorlaat vermindert ook het risico op verstopping.

Andere verwante artikelen en inzichten

Vind verwante artikelen met onderzoek en inzichten van Grundfos.

Verwante toepassingen

Vind toepassingen van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.

Gerelateerde producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.